anticovid

ÚLTIMES ENTRADES

Recepta saludable de galetes de xocolata

Per a celebrar el Dia Internacional de la xocolata, hem preparat una saludable recepta de galetes de xocolata perquè te la mengis sense sentir-te culpable​ Cruixents i sense lactosa, aquestes galetes són tan perfectes que no podràs menjar només una. …

Ha arribat la Fira del Porc

Per aprofitar al màxim les nostres ofertes, hem preparat una meravellosa recepta, costelles de porc amb salsa barbacoa. Simplement SENSACIONAL. A part d’altres ofertes durant la Fira del Porc, tindrà la costella per 5,49€/kg   Costelles amb salsa barbacoa 2 …

Tornada a l’escola

Ja arriba la tornada a l’escola! Fins a l’11 de setembre River, t’ofereix una completa gamma de productes per a la tornada a l’escola del teu fill. Des de motxilles i quaderns a calculadores i material d’escriptura, sense oblidar els …

Recepta d’estiu: Gaspatxo

El gaspatxo sol servir-se fresc en els mesos calorosos d’estiu. El seu color varia des de l’ataronjat pàl·lid al vermell, segons s’utilitzin tomàquets més o menys madurs (que aporten un colorant natural denominat licopè). L’origen de l’actual gaspatxo és incert, encara …

A LES XARXES SOCIALS

LES RECEPTES

Recepta saludable de galetes de xocolata

Per a celebrar el Dia Internacional de la xocolata, hem preparat una saludable recepta de galetes de xocolata perquè te la mengis sense sentir-te culpable​ Cruixents i sense lactosa, aquestes galetes són tan perfectes que no podràs menjar només una. …

Ha arribat la Fira del Porc

Per aprofitar al màxim les nostres ofertes, hem preparat una meravellosa recepta, costelles de porc amb salsa barbacoa. Simplement SENSACIONAL. A part d’altres ofertes durant la Fira del Porc, tindrà la costella per 5,49€/kg   Costelles amb salsa barbacoa 2 …

Recepta d’estiu: Gaspatxo

El gaspatxo sol servir-se fresc en els mesos calorosos d’estiu. El seu color varia des de l’ataronjat pàl·lid al vermell, segons s’utilitzin tomàquets més o menys madurs (que aporten un colorant natural denominat licopè). L’origen de l’actual gaspatxo és incert, encara …