• Visita

RECEPTES ECORIVER

Porridge de quinoa

Ingredients: 40 g  quinoa en sec (3 cullerades soperes) 1 got de llet vegetal o animal 1 culleradeta d’essència de vainilla Un tros de pela de taronja Un tros de pela de llimona Toppings: granola o compota de préssec o …

MACARRONS AMB TEMPEH

Ingredients: 500g de macarrons d’espelta 250g de tempeh fresc 250g de xampinyons, 150g de tomàquet triturat 1 pot de salsa tomàquet natural  1 pastanaga 1/2 ceba 2 alls formatge parmesà 2cp d’orenga 1cp de pebre negra 1cp de miso 5c d’oli d’oliva sal Elaboració: Posem a bullir el tempeh, …

SALTEJAT DE VERDURES AMB TOFU AL SAFRÀ

Ingredients 2 grans d’alls 1 carbassó 1 ceba 2 pastanagues 1 pebrot vermell 1 bloc de tofu natural o fumat brins de safrà Sal Pebre Oli d’oliva verge extra Preparació: Rentem les verdures amb les tallem en juliana. Retirem les …

Liquat post-festes

Per a la tornada a la rutina, aquest mes de gener us proposem un liquat detox post-festes per començar l’any lleuger. INGREDIENTS:  1 remolatxa gran (200g) 2 pomes ecològiques 2 pastanagues ecològiques 1 gingebre Preparació: Rentem i pelem tots els …

ÚLTIMES ENTRADES

Porridge de quinoa

Ingredients: 40 g  quinoa en sec (3 cullerades soperes) 1 got de llet vegetal o animal 1 culleradeta d’essència de vainilla Un tros de pela de taronja Un tros de pela de llimona Toppings: granola o compota de préssec o …

Premi Fidelitat: encara ets a temps de participar!

River Centre Comercial premia la fidelitat dels seus clients un any més! Tens la Targeta Dinàmica? Llavors tens la possibilitat d’emportar-te un dels 40 premis de 500 € que sortegem aquest pròxim mes! Del 28 de febrer al 31 de …

MACARRONS AMB TEMPEH

Ingredients: 500g de macarrons d’espelta 250g de tempeh fresc 250g de xampinyons, 150g de tomàquet triturat 1 pot de salsa tomàquet natural  1 pastanaga 1/2 ceba 2 alls formatge parmesà 2cp d’orenga 1cp de pebre negra 1cp de miso 5c d’oli d’oliva sal Elaboració: Posem a bullir el tempeh, …