Pernil Ibèric
El pernil ibèric, també conegut com a “Pata Negra” és un tipus de pernil curat produït a Espanya i Portugal.
Per a poder ser anomenat pernil ibèric, un pernil ha de tenir el seu origen en un porc els ancestres del qual siguin almenys el 50% de la raça negra ibèrica. Aquest és un porc que viu principalment a la regió sud-oest de la península ibèrica, entre Portugal i Espanya.
Perquè un pernil tingui el nom de pernil ibèric de gla, el porc ha d’haver-se alimentat exclusivament de vegetació natural i glans. A més, el percentatge de la raça ibèrica del porc ha de ser almenys del 50% (100% per a tenir l’etiqueta negra).
El pernil ibèric de gla té un sabor bastant diferent al dels pernils convencionals, amb notes de castanya i oli d’oliva. Té una gran quantitat de greix, que comença a fondre’s a temperatura ambient.
El millor pernil és el que es talla a l’acte, en talls molt fins, gairebé transparents.
No consumeixis el pernil mentre estigui fred. L’ideal és consumir-lo a una temperatura d’uns 20 graus, que és a la que el greix comença a fondre’s i a escórrer-se.
Gaudeix-lo amb xampany o amb vins negres joves.
No et preocupis si trobes petits punts blancs en el pernil; són cristalls de tirosina formats durant el curat, i indiquen que aquest es va fer de la manera correcta: llarg i en condicions adequades.
Tornar al blog
- Marketing River
- administrator
Related Posts
Consells per evitar el malbaratament alimentari
La casa, sempre endreçada!
Les postres nadalenques més fàcils i deliciosos.
Guia de River per a la decoració nadalenca.
Especial Mundial 2022
Com determinar el millor vi per combinar amb un àpat
La tardor
Paella clàssica de marisc
Lluç al vi blanc
La teva casa neta, posa un robot
Tornada a l’escola
Crema freda d'”Ajoblanco”, suau i refrescant
Sarsuela, teatre musical
Idees per renovar la teva llar
Llueix una pell hidratada i radiant aquest estiu
Llibres i bona lectura
Fregidora d’aire
Barquitas™ “Tortillas” set capes
Prepara la teva barbacoa
Primavera, comença el bon temps
La importància del retolat d’aliments
Regals per a Sant Valentí
Crema de verdures
Sopa de galets
Sistemes de calefacció
La Castanyada
Dia Mundial de l’Alimentació
L’ou, un superaliment
Tomàquets farcits
Consells per a superar la tornada a la feina
GASPATXO DE SÍNDRIA AMB 9 INGREDIENTS
Oli d’oliva, sabor i salut
Granier a River. Nou Bakery Coffee
Estalvia menjant aliments de temporada
L’esmorzar, el primer àpat saludable del dia
L’estiu està a punt d’arribar
Bacallà amb patates
Croquetes de xampinyons
Un plat de Pop a la Gallega mai falla!
Dia del Pare
Esport en temps de pandèmia
Centenars de formatges per triar
Pastís de Ferrero Rocher
Sant Valentí, dia dels enamorats
Dia Internacional del croissant
QUICHE LORRAINE
Coses ben fetes en alçada | Productes agrícoles
Vols convertir-te en youtuber?
Riverrapid, la compra en línia de River
Festes amb alegria, salut i amb els vins de River
Les millors pel·lícules de la història
Infusions – Tria la infusió que més t’agradi
Opcions de llibres per a tots els gustos
Secrets per decorar l’arbre de Nadal
RECEPTA : PASTISSETS DE CARN
CAMPANYA SOLIDÀRIA D’ALIMENTS CREU ROJA
Halloween
Canvi d’hora 2020, avantatges i desavantatges!
La importància de l’esport en la salut i el benestar
Combat el fred amb els calefactors de River!
Forns i plaques de cuina, ara també a River!
Recepta: Volcà de xocolata
Les millors series per recomanar
Recepta saludable de galetes de xocolata
Costelles amb salsa barbacoa
Tornada a l’escola
Recepta d’estiu: Gaspatxo
15 raons per menjar salmó
Cocido gallec de Lalín
Per què comprem per Sant Valentí?
Compra intel·ligent i cuina anticipada
Com fer la compra intel·ligent?
be first to comment Cancel reply
Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.