-
Sabies que per aconseguir millors resultats als teus entrenos no hi ha millor suport que una bona alimentació? A River ho sabem i per això et convidem aquest 20 d’abril a una xerrada amb la nostra nutricionista, on podràs aprendre tots els secrets i resoldre els dubtes sobre la nutrició esportiva, un tema de cabdal importància ara que comença el bon temps i ens sentim més estimulats a fer activitat física.
Coneixeràs els ingredients que hauràs d’afegir a la teva compra per aconseguir els millors resultats, sempre cuidant una dieta equilibrada.
No ho oblidis: divendres 20 d’abril, a les 18:00. T’esperem a EcoRiver, l’espai saludable de River. -
Fes un canvi a la teva dieta! Deixa per una estona la pasta groga de sempre i passa’t al color del bon temps. Avui et convidem a que et preparis uns espirals de llenties vermelles, una pasta boníssima de sabor i aspecte a més a més de nutritiva… amb un pesto d’advocat que no deixarà indiferent ningú!
Sense gluten, sense lactosa, 100% vegà i ideal per esportistes i nens. A què esperes?Com fer aquest plat ara mateix?
Vine a EcoRiver i demana 250 espirals de llentia vermella. Emporta’t també el següent:
2 meitats d’alvocat ecològic
suc de llimona
2 grans d’all
4 a 6 fulles d’alfàbrega
sal i pebre
2 cullerades d’oli d’oliva
1 ou cuit
uns 4 o 5 tomàquets cherry
1 grapat de festucsPosem a coure les espirals en abundant aigua bullint fins que estiguin al punt com la pasta. D’altra banda, barregem l’alvocat, unes fulles d’alfàbrega i dos grans d’all, el suc d’una llimona i una mica de sal i pebre. Triturem la barreja i afegim dues cullerades d’oli d’oliva per tornar a batre i que es vagi emulsionant la fins a la textura desitjada.
I ja el tenim! Proteïna vegetal, fibra i minerals sense els “inconvenients” de la pasta, com ara la presència de gluten i poca fibra.
Ara anima’t i fes-los. O vine aquest divendres 20 a les 18:00 hs a Eco River, que la nostra nutricionista t’explicarà tots els detalls.
-
Del 23 de març al 22 d’abril gaudeix dels més deliciosos productes andalusos a River. Saps que tenen d’especial aquests sabors? Avui t’ho expliquem.
La gastronomia d’Andalusia és tan singular gràcies a la seva riquesa d’espais naturals: mars, muntanyes, desert, deveses, rius, riberes i boscos, això com pels diferents tipus de climes, els tipus de terra, les ganes d’innovar els processos de creació de matèria primera i l’avantguarda tecnològica.
Andalusia ofereix una sèrie de productes alimentaris immillorables i incomparables als de qualsevol altra regió d’Espanya i per això a Europa coneixen a la comunitat autònoma com el gran rebost del nostre continent.
River ha seleccionat els més suculents aliments d’aquest gran rebost, com deliciosos olis d’oliva, perquè quan els vinguis a buscar al nostre Centre Comercial i els tastis et transmetin el temperament i l’autenticitat d’una gastronomia única.
-
Ja no saps que posar a la bossa del nen perquè faci un mig mati o un berenar saludable? Et falten idees? Us presentem unes galetes aptes per a celíacs, vegans, sense lactosa i sense mantega ni olis!
INGREDIENTS (per 25 galetes)
- 240g de puré o compota de poma
- 80g de flocs de civada (important per als celíacs que especifiqui “sense gluten”)
- 50g d’ametlla crua laminada
- 1 cullerada sopera de farina d’ametlla
- 1/3 de cullerada (de cafè) de sal
- canyella en pols
ELABORACIÓ:
Preescalfem el forn a 180ºC:
En un bol gran, barregem primer el puré de pomes, els flocs, la sal i una mica de canyella. Afegim a continuació les ametlles filetejades i la farina d’ametlles. Formen amb 2 culleres les galetes i les disposem sobre la plata del forn on prèviament haurem dipositat paper sulfuritzat perquè no s’enganxin. Les posem 10-13 minuts al forn, deixem refredar i Bon profit!APTES PER: Celíacs si els flocs de civada son 100% sense gluten, intolerants a la lactosa, vegans
Vols saber com triar el millor perquè no els hi falti de res? Vine divendres 16 de març a les 18h i et donarem idees i esbrinarem quin és el berenar adient per cada nen!
-
Ja ha arribat aquella època de l’any quan a River premiem la teva fidelitat! Aquest any pots guanyar un Hyundai i20 5P MPI 1.2 85CV Fresh.
Saps com has de participar? És molt fàcil, de l’1 al 31 de març vine a fer la teva compra al nostre Centre Comercial. Hauràs de complir quatre condicions: la compra ha de ser superior a 30 €, has de comprar almenys 5 diferents productes, has de fer 1 compra a la setmana durant 4 de les 5 setmanes que dura la campanya i a l’hora de pagar has de presentar la teva Targeta Dinàmica.
El sorteig es realitzarà l’1 d’abril a les 18 h de forma no-presencial, el nostre departament d’atenció al client es posarà en contacte amb el guanyador.
Si tens qualsevol dubte o vols consultar les bases del sorteig vine al departament d’atenció al client del nostre Centre Comercial.
A River ens encanta premiar la teva fidelitat!
-
Amb aquest fred que està fent a Andorra, no hi a res millor que escalfar el cos amb una bona beguda calenta. A RiverCafè, la nostra cafeteria del Centre Comercial, tenim una àmplia varietat de cafès, tes i infusions per tots els gusto. Aquí coneixerem els seus origens i les varietats més populars.
- La paraula “cafè” prové del turc kahve, com un manlleu de l’àrab qahwa, derivat de qahhwat al-bun ‘vi de gra’.Un possible origen del nom és el Regne de Kaffa a Etiòpia d’on el cafè és planta nativa.
“Top cafès”
Cafè espresso (només cafè).
Americà (cafè rebaixat amb aigua).
Cafè doble (doble ració de cafè).
Tallat (cafè amb poca llet).
Cafè amb llet(meitat de cafè i de llet).
Llàgrima (poc cafè i molta llet).
Cappuccino (cafè amb poca llet i molta escuma).
Cafè de sobre descafeïnat (opció llet).
“Top barreges amb cafè”
Cigaló (cafè amb conyac o Baileys o whisky).
Trifàsic (cafè amb llet + conyac o Baileys o whisky).
Cafè bombó (cafè amb llet condensada).
- El “te” s’ha utilitzat des de l’antiguitat a l’Extrem Orient,i és una de les 50 plantes més utilitzades en la medicina tradicional xinesa. Actualment és la beguda més consumida al món, per davant fins i tot del cafè.
“Top tes”
Te verd amb menta
Te vermell
Te negre
“Infusions”
Camamilla
Menta poleo
- La “xocolata desfeta” és una beguda calenta i més o menys densa a base de xocolata dissolta habitualment en llet, tot i que pot ser en aigua. És típic menjar-ne amb xurros, com els que tenim a la nostra cafeteria RiverCafè.
“Un clàssic, la xocolata”
Xocolata calenta
-
INGREDIENTS:
- 1 o 2 grans d’all,
- 1 o 2 paquets de xiitake
- 1 paquet de seitan
- 1 pessic de sal
- oli d’oliva verge
- gingebre fresc ratllat
ELABORACIÓ:
- Netegeu els bolets i talleu-los per la meitat o en 4 parts (segons la mida).
- Sofregiu-los amb una mica d’oli juntament amb l’all trinxat i un pessic de sal.
- Talleu el seitan a daus petits i incorporeu-lo als bolets quan ja siguin cuits.
- Remeneu-ho bé i afegiu-hi el gingebre.
- Abaixeu el foc i deixeu-ho reposar tapat durant 2 o 3 minuts.
- Apagueu el foc i ja ho podeu servir.
Els xiitakes ajuden a estimular el sistema immunitari, tenen un notable poder antivíric i antibacterià, per la qual cosa són molt recomanables en casos d’infeccions, herpes.
A més a més, aporten bones dosis de vitamines, principalment del grup B, que ajuden a l’equilibri del sistema nerviós. També ens ajuden a mantenir els ossos sans, perquè aporten ergosterol, un precursor de la vitamina D que fixa els minerals als ossos quan ens toca el sol.
El seitan s’obté a partir del gluten de blat. Tot i que és un producte derivat del blat, conté un nivell reduït d’hidrats de carboni, perquè s’elabora a partir de la proteïna d’aquest cereal. Això sí, NO és apte per a celíacs.
-
Ingredients per a 4 persones:
- 4 o 8 rodanxes de lluç, segons la mida.
- Cap del lluç
- 300 gr. de cloïsses
- 300 gr. de gambes
- 1 ceba gran
- 2 alls
- Julivert
- 1 mica de pebre blanc
- 1 got de fumet de peix
- 1 got de vi blanc
- Farina
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Pas a pas:
- Renta bé les cloïsses, deixa-les un parell d’hores en aigua i sal amb unes gotes de vinagre perquè deixin anar la sorra.
- Pela les gambes i reserva-les. A continuació fes una mica de fumet amb el cap del lluç i els caps de les gambes. Cola-ho i reserva.
- Passa per farina les rodanxes de lluç, fregeix-les amb oli i reserva-les.
- En una cassola posa l’oli amb el que has fregit el lluç i afegeix-ne una mica més si és necessari. Fregeix les gambes, afegeix els alls molt ben picats i la ceba ratllada, a continuació afegeix el julivert i un polsim de pebre.
- Afegeix el vi blanc i el fumet de peix i quan comenci a bullir incorpora les cloïsses. Quan les cloïsses s’obrin incorpora el lluç. Remou de tant en tant la cassola perquè no s’enganxi el lluç.
-
A la nostra secció d’Automòbil de River podrem trobar un ampli ventall de productes per a un correcte manteniment del nostre cotxe. Des de neteja injectors fins a cadenes líquides.
Per al motor del nostre cotxe tenim una àmplia gamma d’olis de primeres marques com: Castrol, Repsol, Mòbil o Elf, així com una marca una mica més econòmica com és Winner. També podem trobar oli de motor tant per a motos de 2 temps com de 4 temps, així com productes per al seu manteniment com oli per a les cadenes, lleva ratllades, etc.
Podem tenir el nostre cotxe en perfecte estat gràcies al gran assortiment de productes disponibles, començant per un bon neteja llandes i un abrillantador de pneumàtics. També tenim diversos productes per encerar i rentar la carrosseria del cotxe, neteja taulers de control amb diferents olors i neteja tapisseries, tant per pell com per tèxtil. I com no pot faltar, una gran varietat d’ambientadors, des del clàssic de pi fins a les noves capsetes per col•locar sota el seient.
També trobarem les bateries Elite, aquesta marca és la segona gamma de la casa Bosch. Són unes bateries amb molt bona relació de qualitat-preu. Per a motos i quads disposem de diversos models de bateries tant de manteniment com de posada en marxa.
Ara que estem en ple hivern, hem d’anar ben equipats per a la neu, per això disposem d’una àmplia varietat de cadenes, tant tèxtils com de ferro, en una gran quantitat de talles. Disposem de tres gammes de cadenes tèxtils especials que són: Isse Tribologic Super, Supersnow i Easy Sock. Aquestes fundes ens permeten circular en asfalt sense neu fins a uns 60 km sense que es degradin gràcies a la seva tela reforçada.
Com podeu veure, a la nostra secció d’Automòbil de River podrem trobar tot el que necessitem per al nostre cotxe.
-
Aquest mes el nostre esdeveniment EcoRiver serà una miqueta diferent, saps com? No es tractarà d’una xerrada sinó que d’un circuit de compra que tindrà lloc el pròxim divendres 19 de gener a les 19 h.La nostra dietista realitzarà un simulacre de compra, fent un recorregut per les diferents seccions del nostre Centre Comercial, com EcoRiver, la fruiteria i la carnisseria, i a cadascuna d’elles anirà donant indicacions i informació dels millors productes a escollir per fer una compra sana i els assistents li podran fer totes les preguntes que desitgin.Per un vespre la dietista serà la teva personal shopper!És molt important que si vols assistir a aquest esdeveniment t’apuntis al llistat que trobaràs a EcoRiver o a la Caixa Central.