• Sign in

  • Join for free
  • caCatalà
    • esEspañol
  • Guanyador Hyundai
  • Receptes EcoRiver
  • Patrocinis
  • Targeta Dinàmica
  • El Centre
    • P0 – Alimentació
    • P1 – Basar
  • Serveis
  • Botigues
  • Autocaravanes
  • Benzineres
  • Blog
  • Servei a domicili
  • RRHH
  • Contacte
Default
0
Default
  • Menu
  • Riverrapid
  • Ofertes
  • El Centre
    • P0 – Alimentació
    • P1 – Basar
  • Blog
  • Contacte
  • ca
    • es
Categories
  • Menu
  • Guanyador Hyundai
  • Targeta Dinàmica
  • Autocaravanes
  • Benzineres
  • Patrocinis
  • Servei a domicili
  • Botigues
  • Serveis
  • RRHH
  • Temps de figues

    River
    October 23, 2013
    0 Comment

    119491998Aprofitem que estem en plena època de consumir aquesta deliciosa fruita de tardor, i gaudim de totes les propietats que ens aporta.
    Les figues tant fresques com seques ens ajuden a equilibrar la nostra dieta i a curar malalties tan diverses com la faringitis, la gastritis, bronquitis, tos irritativa o l’estrenyiment.

    Són especialment riques en sucres, fructosa, glucosa i sacarosa. Contenen petites quantitats de greixos i proteïnes, també sals minerals, vitamines A, B1, B2 i C.

    El seu ús està recomanat a tothom, però especialment als que pateixen restrenyiment, embarassades i aquells que pateixen esgotament físic i mental.

    Per combatre l’estrenyiment s’aconsella prendre cada matí 200grs, de figues seques que s’hauran posat en remull la nit abans.

    Per combatre inflamacions tant de tipus digestiu com respiratori, es prepara un xarop amb la decocció de 12 figues i un litre d’aigua o llet. Es fa bullir fins que el líquid es redueix a la meitat. D’aquest preparat es poden ingerir 3 o 4 tasses diàries

  • Ha arribat la temporada de prèssecs!

    River
    September 17, 2013
    0 Comment

    16660Fresc, en almívar, melmelada o com a farcit per carns i vegetals, la temporada de préssec groc ha arribat per amanir amb el seu sabor tot tipus de preparacions i en River els oferim aquesta setmana a l’increïble preu d ‘1,30 € / kg.

    Originari de la Xina, el préssec groc -també anomenat Prisco o diamant- es cull de gener a juliol. La seva polpa és molt ferma i cruixent, dolça i sucosa, envoltada d’una pell vellutada de color groc intens. En cuina el préssec té una infinitat d’aplicacions encara que també és popular com fruita de taula per a consum en fresc. En amanides resulta deliciós quan es barreja amb verdures de fulla verda, formatges frescos i nous, mentre que cuit amb sucre i espècies fa un excel · lent postres.

    A causa de la seva textura ferma, el préssec és ideal per preparar saltats fruiters, compotes i conserves, per a afegir-lo a carns blanques i aus només n’hi ha prou amb saltar breument amb mantega i flamegeu amb una mica de brandi o conyac. Tradicionalment, el préssec es consumeix cuit en almívar, sempre acompanyat amb crema fresca. També pot preparar en licor macerándolo en grills amb alcohol, xarop de sucre i extracte de vainilla.

    Et recomanem que triïs els millors, les peces madures, de pell vellutada i lleugerament suau, amb aroma intensa. Rebutja els fruits excessivament tous, amb coloracions marrons i senyals d’escorriment.

    Quant aporten 100 grams d’aquesta fruita?

    • 88.8 grams d’aigua
    • 39 quilocalories
    • 9.5 grams de carbohidrats
    • 1.5 grams de fibra
    • 190 mil · ligrams de potassi
    • 6.6 mil · ligrams de vitamina C

    I tu, com consumeixes els préssecs grocs?

  • Formatge Roncal: la secreta joia de Navarra

    River
    September 11, 2013
    0 Comment

    queso-oveja-roncal (1)Aquesta setmana a River podreu trobar el excel.lent formatge Ronkari (DO Roncal) a només 12,35 € / kg, i aprofitem l’ocasió per explicar una mica les característiques d’aquest prestigiós producte de Navarra, de la web de la pròpia denominació d’origen.

    La vall de Roncal és un dels pocs paisatges que encara pot oferir al viatger la bellesa de la natura intacta, una combinació insòlita de riquesa humana i ecològica. Si per alguna cosa es distingeix la més oriental de les valls pirinenques és per la seva increïble riquesa cromàtica, i és que és complicat decidir-se entre els colors marrons, verds, torrats, ocre o blancs que es van succeint al llarg de l’ any.

    El roncalés coneix molt bé el secret d’un bon formatge perquè ho porta escrit a la sang; la forma d’elaboració és artesanal i constitueix una tasca i un ritu gelosament guardats en tradicions no escrites que es transmeten de pares a fills des de temps immemorials.

    Els formatges protegits per la Denominació d’Origen Roncal han de ser elaborats entre els mesos que van de desembre a juliol amb la llet crua d’ovella de raça latxa i navarresa. La latxa és una raça autòctona, d’aptitud lletera, assentada a la zona cantàbrica de Navarra, ben adaptada al seu medi. La raça navarresa, també autòctona, de pitjor aptitud lletera, s’estén per tota la geografia navarresa, excepte per la zona cantàbrica.

    Elaboració i conservació

    La llet utilitzada en l’elaboració de ¡ formatge ha de ser crua (sense pasteuritzar), de baixa acidesa i de bon extracte sec i matèria grassa. Un cop aconseguit el quallat, se separa el sèrum de la quallada gràcies a una sèrie de talls en la massa i es procedeix a la seva escorregut, compactat i tallat en blocs. Després passa al procés de premsat i d’aquí a la salmorra densa i fresca. Després d’un curt orejat i cortezado, passa a la fase de maduració (que dura 4 mesos com a mínim) i finalment a la sala de conservació on espera el moment de la seva venda.

    Per conservar aquest aliment s’introdueix la porció de formatge en un recipient de plàstic tancat hermèticament juntament amb un tros de pa sec i es fica a la nevera. D’aquesta manera, el pa absorbirà la humitat protegint al formatge de la formació de floridures o d’un assecat excessiu. S’haurà de canviar el pa quant s’observi que està recobert de floridura. Almenys una hora abans de degustar el formatge es tallarà un tros que es va a consumir i es tornarà a ficar la resta a la nevera per evitar les alteracions de temperatura que produeixin una excessiva fermentació.

    Com tallar-lo

    Primerament es divideix el formatge en dues meitats. D’una de les meitats, es talla una falca de ¡ mida d’un vuitè. Se li treuen les escorces laterals i es va tallant en forma de triangles fins. Es col · loquen en un plat rodó amb les puntes cap a dins.

    Ja sabeu: si voleu gaudir del millor formatge de Navarra a un preu increïble, passeu per River!

  • Consells per a la tornada a l’escola

    River
    September 03, 2013
    0 Comment

    la-vuelta-al-coleEn pocs dies els infants tornaran a l’escola i es trobaran amb els seus companys, nous professors, noves classes, etc. Molts d’ells ni tan sols aconseguiran dormir la nit anterior dels nervis per la tornada a l’escola. Els hi convé, doncs, un acompanyament per adaptar gradualment al canvi tant física com sentimentalment, i hi ha algunes claus que recomana l’article “Guia per una tornada pacífica a l’escola” (ARA Criatures, 2011) que faran més molt fàcil aquesta transició.

    Per als més petits:

    • És recomanable portar-los a visitar l’escola abans del primer dia, i anar explicant amb què es trobaran quan comencin les classes.
    • No cal sobreprotegir als més petits, ja que pot provocar una pèrdua d’autonomia i confiança en si mateixos.
    • Els pares han de transmetre alegria i aproximar el canvi en positiu, de manera que encomanin als fills aquest estat emocional.

    Per a nens de primària i secundària:

    • Cal fixar conjuntament un seguit d’objectius i avaluar-cada trimestre.
    • És important que els pares transmetin als seus fills la cultura de l’aprenentatge perquè no perceben l’escola com una obligació.
    • És bo que els pares s’interessin i coneguin què fan els seus fills a classe, ja que els pares motivats generen fills compromesos amb l’aprenentatge.
    • És millor que els deures d’estiu es facin entre juliol i agost i no al setembre, perquè puguin començar el curs amb la ment més fresca.
    • Les primeres setmanes de setembre són ideals per ordenar l’habitació de cara al proper curs: guardar el de l’any passat i comprar els llibres i el material escolar per al que està a punt de començar.

    A banda d’aquests consells, cal tenir present que els professors també juguen un paper clau en l’adaptació del nen o la nena a la tornada a l’escola. Per tant, és important que els pares mantinguin una estreta relació amb els professors, sobretot els primers dies, per estar al corrent de com el nen s’està adaptant al nou curs i poder aplicar les mesures més convenients en cas de necessitat.

    En definitiva, tant els pares i mares com el professorat són clau per garantir una òptima tornada al’escola, i recordem, aquesta comença dies abans del primer dia de classe.

    Pots trobar l’article original a http://bit.ly/1dPqlI6

  • Porc: una carn molt consumida i força desconeguda

    River
    August 30, 2013
    0 Comment

    carne-de-cerdo

    Aquesta setmana a River tenim dues ofertes especials de carn de porc, i aprofitem l’oportunitat per reproduir un article
    Sense entrar en massa tecnicismes podem dir que, a nivell nutricional, la diferència fonamental entre les carns blanques i les vermelles és la quantitat i qualitat de greix que aquestes en contenen. Així, de forma genèrica, els experts ens expliquen que és millor el ‘perfil gras’ de les blanques (llevat d’excepcions), ja que en elles prevalen els àcids grassos insaturats, més saludables que els saturats. Però, quin tipus d’animals pertanyen a un grup i a un altre? Segons l’OMS (Organització Mundial de la Salut), les carns vermelles s’englobarien a les de boví, oví i cabra, mentre que en les blanques s’inclourien les d’aus de corral i les de porc.que trobem a la revista Hola! sobre les propietats d’aquesta molt consumida però poc coneguda carn.

    En efecte, la carn de porc pot ser tan saludable com la de pollastre o la de gall dindi a l’hora de cuidar la nostra salut i la nostre línia. Aquestes són algunes de les bondats:

    • És una carn molt digestible.
    • És fàcilment mastegable (necessita menys temps de maduració per aconseguir una tendresa major).
    • El seu bon ‘perfil gras’ fa que sigui millor des del punt de vista del risc de malalties cardiovasculars.
    • La concentració de col.lesterol és inferior a la de boví o oví (un motiu més per considerar que és més recomanable des del punt de vista cardiosaludable).
    • La concentració de vitamines B1 i B6 és superior a la de boví i oví.
    • Les seves proteïnes són d’alt valor biològic, igual que les que aporten les carns vermelles.
    • Juntament amb la resta de carns blanques, la carn de porc presenta una moderada aportació calòrica (111 kcal per cada 100 grams de llom de porc). Així, cuinada a la planxa amb poc oli és una carn totalment recomanada en dietes hipocalòriques.

    Ja veus, aquesta setmana passa per River i aprofita la costella de porc (sencera) a 3,85 € / kg i el llom tallat a 4,95 € / kg, i porta a la teva taula un aliment tan econòmic com sa.

  • El lluç aprima (i aquesta setmana el tenim a un preu irresistible!)

    River
    August 22, 2013
    0 Comment

    gcRodajas de PescadoAquesta setmana descobrim un avantatge més en el lluç, a més a més de l’increïble preu de 5,25 €/kilo que oferim a River.

    Si vols baixar de pes cal que sàpigues que aquest peix no és només bo per controlar la tensió arterial sinó també per aprimar-se. Ja es coneixien molts avantatges del lluç, però un estudi clínic realitzat pel Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa ha arribat a que també ajuda a reduir el perímetre de la cintura, esdevenint un aprimant natural.

    El peix blanc és font natural de omega3 (prevé malalties cardiovasculars, pulmonars, inflamatòries, càncer, etc), però no només això sinó que també té un baix contingut en greix. Per fer aquest estudi, els investigadors van estudiar el consum habitual de lluç sobre pacients sans dels hospitals i van arribar a la conclusió que amb només 100 grams de lluç es millorava la massa corporal i el colesterol. La segona investigació es va realitzar amb 250 pacients que tenien risc cardiovascular durant 8 setmanes. Descobrint que no només es reduïa el greix de l’abdomen sinó que també rebaixaven el risc cardiovascular.

    Només 100 grams, una quantitat petita, en el seu consum habitual durant un temps, poden ajudar-te a aprimar de manera natural, sense esforços. Per això mateix, això obre camí a la investigació de les avantatges del peix blau i d’omega 3, però també ens porta a consumir lluç amb freqüència pot ajudar-nos a aprimar sense productes de dubtosa capacitat aprimant i sense esforços. El lluç es pot preparar de diverses formes i té un sabor agradable, es pot combinar amb altres menjars, i 100 grams no és una quantitat desproporcionada.

  • La beguda de soia: avantatges i mites

    River
    August 19, 2013
    0 Comment

    Leche-de-soja

    Aquesta setmana tenim a River una oferta especial de Vive Soy a 0,87 €, i volíem aprofitar l’ocasió per explicar-vos algunes caràcterístiques d’aquesta beguda obtinguda del soia, també anomenada suc de soia i erròniament llet de soia, que hem trobat a la web Vitònica.

    En primer lloc té una composició totalment diferent a la llet de vaca i, per tant, posseeix avantatges i desavantatges respecte a aquesta. El fet d’anomenar-la llet de soja ha creat la idea que es tracta d’un líquid igual de nutritiu que la llet de vaca i que a més, resulta avantatjós per no contenir lactosa ni les proteïnes que moltes vegades causa al·lèrgies o intoleràncies. No obstant això, no és igual ingerir beguda de soia que llet.

    La llet de vaca conté més hidrats que la beguda a base de soja en la seva forma natural i entre ells, es troba el sucre anomenat lactosa que moltes vegades no es tolera. No obstant això, algunes begudes comercials a base de soja porten sucre afegit i el seu percentatge d’hidrats pot igualar al de la llet de vaca.

    Pel que fa a les proteïnes, tenen un alt percentatge semblant al de la llet de vaca, però mai hem d’oblidar que es tracta de proteïnes d’origen vegetal i per això, sempre resulten de major qualitat les de la llet de vaca. Fins i tot, perquè aquestes begudes no perdin el valor nutricional propi de les vitamines i minerals de la llet s’enriqueixen amb calci i vitamines A, D i del complex B.

    Respecte als greixos, la llet de vaca té més quantitat i a més, són principalment saturats, mentre que les begudes de soja té en poques quantitats majorment àcids grassos insaturats.

    Les begudes de soja no tenen colesterol, sinó fitosterols i isoflavones de poder antioxidant, de manera que moltes persones han preferit optar amb aquestes per reduir els greixos de la dieta. Tanmateix, hem de tenir en compte que la beguda de soja no és un substitut de la llet de vaca, llevat d’excepcions d’al·lèrgia a les proteïnes que porta aquesta.

    Només cal conèixer aquestes diferències i considerar la beguda de soja com un suc que no és una llet i per tant, que només pot usar-se com a reemplaçament de les mateixes en ocasions particulars.

    Si voleu més informació sobre aquest producte o algun altre de bio, només acosteu-vos a la nostra secció EcoRiver i segurament et podrem assessorar. 

  • Un tablet Samsung Galaxy Tab2 a menys de 300 euros?

    River
    August 16, 2013
    0 Comment

    SONY DSCAquesta setmana a River us oferim la tauleta Samsung Galaxy Tab 2 de 10.1 polzades a un preu promocional de 295 €, i en aquest post intentarem fer una ràpida descripció de les seves característiques principals.

    És un dispositiu recomanat per qui vulgui la fiabilitat d’una gran marca a un baix preu i necessiten utilitzar el tablet en qualsevol lloc.

    La pantalla: el Samsung Galaxy Tab 2 utilitza un panell TFT de 10.1 polzades amb una resolució de 1.280 x 800 píxels i una densitat del panell és de 149ppp, amb una disposició i interpretació de colors i brillantors que dóna bons resultats.

    Dimensions i pes: la tauleta mesura 25.6 x 17.5 x 0.97 cm i pesa 588 grams. És un model que s’assembla molt a la seva versió anterior, és molt prim i còmode per poder interactuar amb continguts multimèdia. Un dels aspectes més afavoridors d’aquesta tableta és la col·locació dels altaveus apuntant cap al usuari donant la possibilitat d’obtenir un so clar mentre l’estem utilitzant.

    Processador i memòria: Samsung Galaxy Tab 2 10.1 disposa d’un processador de doble nucli a 1GHz Dual Core Cortex A9 1 GHz, memòria RAM 1Gb i emmagatzematge opcional (segons el model) de 16/32 GB. Ofereix l’extra de poder introduir emmagatzematge extern al dispositiu a través d’una targeta microSD externa de com a màxim 32 GB.

    Bateria: ha augmentat en aquesta nova versió de la tauleta a 7000 mAh, similar a la del Samsung Galaxy Noti 10.1 d’alta gamma. Amb continguts multimèdia en proves arriba a 7 hores més o menys.

    Càmera: disposa d’una càmera posterior de 3.1 megapíxels i una càmera frontal VGA per poder realitzar videotrucades. La càmera del darrere tot i que no té un gran nombre de megapíxels és capaç de crear fotografies d’una qualitat molt acceptable amb una resolució màxima de 2048 x 1536. Com sempre el nombre gran de megapíxels no és significatiu per obtenir fotografies de qualitat.

    Conclusions: en general la tauleta no ofereix massa canvis respecte a la Samsung Galaxy Tab original, el seu disseny és còmode de manejar i per als amants de Samsung seva interfície segueix sent la mateixa.

    Per a més informació, passa’t per la primera planta de River i podrem donar-te més detalls d’aquest i d’altres productes.

  • Les avantatges del raspall elèctric

    River
    August 09, 2013
    0 Comment

    Raspall electricMoltes persones quan es tracta de la seva salut bucal estan disposats a prendre totes les precaucions necessàries, i per això és que en les últimes dècades han cobrat molta popularitat els raspalls elèctrics dentals.

    Per conèixer de les seves avantatges és que ens hem dirigit a un web de la reconeguda marca Oral B on ens indica que, en primer lloc, és important indicar que no totes les persones se senten a gust fent servir aquest tipus de raspalls, però que els seus comprovades avantatges són indiscutibles.

    • Molt eficaços en l’eliminació de la placa dental bacteriana
    • Prevenen la formació de la tosca dental, contribuint en la lluita contra les càries, la gingivitis, i la periodontitis.
    • Els raspalls elèctrics són ideals per a persones que tenen problemes de mobilitat reduïda, o que simplement tenen problemes de destresa.
    • L’ús de raspalls elèctrics dentals és també efectiu per donar-li un adequat manteniment a caretes, corones i tot tipus de reconstruccions dentals de tipus estètic o funcional.
    • Si una persona té per costum raspallar molt fort, a llarg termini pot ocasionar problemes amb les genives i desgast de les dents, i en aquest sentit el raspall elèctric és molt útil ja que qui l’utilitza rebrà un raspallat suau i efectiu.
    • En el cas dels nens, evita que tinguin acumulació de placa bacteriana i tosca causa de les males tècniques de raspallat.
    • En no requerir pràcticament cap esforç, també està indicat en la neteja bucal de persones d’avançada edat, per als que la neteja bucal segueix sent molt important.

    Alguns models tenen controls de temps, de manera que l’usuari sap que encara no ha acabat el temps aconsellat de neteja. Fins i tot mediambientalment són més amigables ja que segons estudis de Green Your es requereix reemplaçar 14/42 capçals per aconseguir la quantitat de plàstic que es rebutja en un raspall manual.

    És important indicar que cal raspallar adequadament, almenys dues vegades al dia, cadascuna d’elles per almenys 2 minuts. I, òbviament, canviar el capçal quan estigui tingui uns tres mesos d’ús.

    Aquesta setmana tenim una oferta especial a River: el raspall Braun Oral B Vitality Trizona, només amb la targeta Dinàmica, a 14,99 €. Aprofita l’oportunitat de cuidar les teves dents cada dia més.

  • Aspiradora sense bossa?

    River
    August 07, 2013
    0 Comment

    tubo-aspiradoras-fagor-vce-1820-cp-2220-cpUna aspiradora sense bossa vol dir exactament això: no té borsa de recol · lecció de partícules. La majoria d’elles utilitzen un recipient de recollida de plàstic on recullen la brutícia aspirada. Molts dels nous models d’aspiradora sense bossa utilitzen una tecnologia anomenada “separació ciclònica filtrada”, la que se suposa que permet que la pressió de buit es mantingui constant fins i tot quan la zona de recol · lecció està plena. Aquests tipus d’aspiradores de vegades també tenen filtres d’escapament auxiliars on es dipositen les partícules més petites no atrapades al cicló de neteja.

    Característiques de les aspiradores sense bossa

    Com que hi ha un contenidor de recollida integrat en l’aspiradora sense bossa, no hauràs de comprar contínuament bosses d’aspiradora. També pots veure la quantitat de brutícia que la teva aspiradora està recollint, el que pot fer que sigui més fàcil saber quan buidar-la. La seva consistència del flux d’aire pot ser millor, però només en curt termini, similar a l’aspiradora amb bossa, ja que tots dos models de buit perden succió amb el temps. La borsa d’aspiradora típica, depenent de la freqüència d’ús, haurà de ser substituïda en 3 o 4 setmanes. En el transcurs d’aquestes setmanes, l’eficiència de la succió de l’aspiradora es redueix a mesura que les partícules s’adhereixen a les parets de la borsa. No obstant això, cada quatre setmanes, està de nou al 100% d’eficiència. Amb els models sense bossa, els prefiltres estan dissenyats per durar fins a 6 mesos, pel que la seva eficàcia estarà disminuint constantment durant aquest període.

    L’aspiradora sense bossa no és cara; pots trobar aquesta setmana a River una aspiradora sense bossa Fagor de 2000 W de potència per només 38,70 €.
    Per a més informació, no dubtis a passar per la nostra secció d’electrodomèstics.

Página 19 de 25« Primera«...10...1718192021...»Última »
  • Horari

    Diumenge a dijous: 9:00 – 20:00​
    Divendres: 9:00 – 21:00
    Dissabte: 8:00 – 21:00

  • BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

    Apunta't per rebre totes
    les nostres novetats.

  • ESTACIÓ ENCLAR

© 2015 General Fashion Store . All Rights Reserved.