-
Ja pots gaudir de la nostra nova estació de servei Riveroil. L’última gasolinera abans d’arribar a la frontera, ara més còmoda, més accessible, i com sempre la teva millor opció per fer benzina.
A Riveroil disposes de una botiga amb gran varietat d’articles per fer la compra d’última hora, i accessoris per a l’automòbil. Vuit assortidors amb trenta-dues mànegues i amplitud d’espai per a la teva comoditat. I dos assortidors amb autoservei nocturn, 24h a la teva disposició.
Perquè a River, tu ets el centre.
-
Finalment ha començat l’estiu i tornen les ganes del gaspatxo i de les sopes fredes, pel que us proposem aquest cop una variant molt interessant per combatre aquests forts calors, aprofitant l’oferta de síndria negra que tenim a River aquesta setmana.
Ingredients:
800 g de polpa de síndria negra (sense llavors)
250 g de maduixes
1 poma
1/2 meló Gàl·lia
vinagre de gerds
pebre negre recent mòlt
fulletes de mentaPreparació:
Netejar la síndria i triturar o liquar la polpa, reservant uns trossets per picar-los.Rentar i treure el peduncle a les maduixes, picar a trossets i incorporar al suc de síndria. Repetir l’operació amb la el meló i la poma.
Incorporar, trossejada, la polpa de síndria que havíem reservat.
Esquitxar lleugerament amb el vinagre de gerds i el pebre negre.
Adornar amb menta i servir molt fred.Que ho gaudiu!
-
Aquesta setmana tenim a River una oferta insuperable: una planxa a vapor Clatronic, de 2400W a només 9,95 €.
Però hi ha diverses qüestions a tenir en compte en comprar un electrodomèstic tan habitual i imprescindible en qualsevol llar. A l’hora d’adquirir una planxa és convenient tenir en compte una premissa: com millor sigui l’aparell, més fàcil serà la tasca de planxa. El que no vol dir que la planxa més cara o amb més funcions sigui sempre la millor. A més, cal saber que en el mercat, actualment, es poden trobar dues classes de planxes: les elèctriques de vapor i les de caldera. Les planxes elèctriques de vapor resulten les més populars i són les que es fan servir de manera més habitual en qualsevol llar.
CONSELLS
Potència: Aquest factor és realment important: com més potència, major sortida de vapor.
Sortida de vapor: Una gran diferència entre els múltiples models de planxes es troba en la seva pròpia qualitat de l’aplicació del vapor, a part de la quantitat de vapor que emeten, la qual es calcula en grams per minut.
El procés consisteix en què el vapor penetra en les fibres de les diverses peces, fent-les toves i possibilitant un planxat més fàcil. Encara que també és aconsellable tenir present que no totes la roba requereix la mateixa quantitat de vapor. És per això que el regulador vapor permet graduar la quantitat en funció del teixit que es va a planxar. Hi ha dos tipus de vapor:– Vapor continu. Es tracta d’un vapor constant. Fa referència al fet que la quantitat de vapor que es produeix sempre és igual d’intensa, sense tenir en compte si el dipòsit d’aigua està ple o no. La mesura òptima resideix entre els 20 o 30 grams per minut.
– Super vapor. També anomenat “cop de vapor”. El més significatiu es troba en que les planxes de qualitat permeten que el vapor surti de forma vertical, el que resulta de gran utilitat. La mesura més recomanable és de 80 grams per minut.
Sola: Resulta un factor rellevant que la sola llisqui bé i sigui resistent. El material més utilitzat per a la fabricació de la sola és l’acer i destaquen les soles que han estat tractades de forma especial, com les de safir, ceràmica o làser.
A més, un altre aspecte que tampoc cal descuidar és la seva forma ergonòmica. El seu disseny punxegut permet un accés a zones complicades i difícils, a més de facilitar el planxat de la part dels botons.
També resulta convenient saber que la sola de la planxa no ha de superar certes temperatures per evitar cremar o fer malbé la roba. Aquesta temperatura es pot regular a través del termòstat.
Sistema antidegoteig: La major part dels models de planxes elèctriques de vapor compten amb aquest sistema. Amb aquest procediment es pot dur a terme la tasca de planxa en posició de vapor sense que l’aparell degoti i evitant que les peces es xopin com a conseqüència d’un excessiu ruixat amb el polvoritzador.
Vine a River, doncs, i emporta’t la Clatronic per menys de 10 € o tria la que millor s’adapti a les teves necessitats.
-
Us portem una recepta molt exòtica de terres tailandeses.
Es diu Tom-Kha-Gai que traduit vol dir, Sopa de Pollastre amb Llet de Coco.
INGREDIENTS:
3 pits de pollastre amb els ossos
½ ceba petita
Unes fulles de julivert
750 ml de brou de pollastre
400 ml de llet de coco (1 pot)
2 branques d’api
1 pebrot vermell
10 branques de coriandre
1 cullerada de gingebre fresc rallat
2 cullerades de salsa de soia
Ratlladura d’una llima
2 cullerades de suc de llima
Sal
Preparem un brou amb els ossos dels pits de pollastre de pollastre, la ceba, unes fulles de julivert, les fulles d’api (reservant les penques) i sal.
Posem en una cassola a escalfar el brou de pollastre, la llet de coco, les penques d’api picades, el pebrot picat o en rodanxes fines (si volem un picant més suau posarem solament mitjà), les tiges del coriandre finament picats i la meitat de les fulles també picades (reservant la resta de les fulles), el gingebre i un polsim de sal. Quan comenci a bullir, deixem coure 3-4 minuts.
Trossegem el pollastre en daus i ho posem a la cassola. Incorporem la salsa de soia i deixem coure durant 4 minuts. Afegim la ratlladura de la llima (evitant la part blanca de la pell) i les dues cullerades del seu suc, provem de sal i si ho necessita li afegim un polsim. Deixem coure 1 minut més, perquè el pollastre prengui el sabor. Apaguem el foc i afegim la resta de les fulles de coriandre picades, deixant algunes per decorar el plat.
Servim decorant amb alguna fulla de coriandre i si volem una mica més de pebrot en rodanxes.
-
Arriba el cap de setmana, després a fer la compra a River aprofita per fer un cop d’ull al campionat del món de Trial que es realitza a Sant Julià de Lòria.
-
Avui parlem d’un dels serveis que tenim a la teva disposició a River. El servei a domicili fa la feina pesada per tu. Et portem a casa la compra amb seguretat i cures especials, en caixes personalitzades i sense trencar la cadena del fred dels productes frescos i congelats. Gratuït, amb rapidesa i qualitat.
Consulta la nostra pàgina web: www.river.ad per veure els horaris d’entrega.
Perquè a River, tu ets el centre.
-
Aquesta tarda al Pavelló de Govern, es juga els últims quaranta minuts de la gran temporada del River Andorra.
Tots hem d’anar vestits de blau a les graderies. Aquest partit ho juguem tots, hem de sumar al costat dels jugadors que tantes bones tardes ens han donat aquesta temporada.Perquè tots som River… Força River!! Vinga equip!!
-
LUCENTUM ALICANTE vs BC RIVER ANDORRA
Divendres 31 de Maig a les 21h
A Alacant a competir i a lluitar per les opcions de victòria. Així afronta el BC River Andorra el tercer i quart partit de la final d’ascens a l’ACB davant el Lucentum Alicante. La eliminatòria arriba a Alacant empatada a un i amb totes les opcions obertes.
El partit de divendres es podrà seguir per ATV, en directe, a partir de les 21h. També a través de FEB TV i de RNA.
-
Ingredients:
300grs de xampinyons
1 ceba mitjana
3 grans d’all
1 ou
julivert
sal marina
5 cullerades de farina
1/2 l. de llet
pa ratllat
oli d’oliva
PREPARACIÓ:
Netejar i picar be els xampinyons, la ceba i l’all.
En una paella, amb dues cullerades d’oli, es fregeix a foc suau la picada anterior amb una mica de sal.
S’afegeix el julivert picat es remou be i es passa a un altre recipient per poder-ho triturar amb la batedora.
Es torna a dipositar la barreja a la mateixa paella, s’hi afegeix la farina, i es remou be fins que quedi daurat.
Retirar momentàniament del foc per afegir-hi la llet, al temps que es remou sense parar per evitar que es facin grumolls.
Tornar a posar al foc i deixar que es cogui, remoure de tant en tant. Ha de quedar una massa lligada ni molt tova ni excessivament dura.
Ficar la massa en un plat per que es refredi i formar les croquetes, passar-les per ou batut i pa ratllat, deixar secar les croquetes uns minuts.
Posar un paella al foc amb oli suficient per fregir les croquetes fins que estiguin daurades.
-
Avui a River Centre Comercial, va tenir lloc la signatura d’un acord entre River i Càritas Parroquial de Sant Julià en el qual River es disposa a col·laborar amb Càritas Parroquial proveint aliments frescos com a carn, verdures, etc, a les famílies més necessitades.
Aquesta col·laboració s’integra en el treball social desenvolupat per Càritas que avalua i gestiona les necessitats de cada família proporcionant-li l’ajuda adequada.
Aquesta iniciativa és una més entre les quals River desenvolupa amb les institucions del país, com per exemple la Recollida d’Aliments en l’època de Nadal. Però com a empresa laurediana també considera important participar en els problemes socials de la comunitat.