Gaudeix de les millors botigues per a la teva satisfacció

A River Centre Comercial trobaràs les millors botigues especialitzades del país, perfumeria Júlia, farmàcia Pasteur, la botiga ecològica EcoRiver i la cafeteria Granier. El perfecte complement per al nostre hipermercat, perquè trobis tot el que cerques amb la major facilitat.

Botigues

River Andorra · logoecoriver web

EcoRiver és un espai específicament dedicat a oferir productes naturals, ecològics, per als clients que ja els coneixen i també per als que volen canviar els seus hàbits de vida i no saben per on començar. Aquí estareu segurs que consumireu productes d’alta qualitat i 100% ecològics.

A més a més al nostre blog trobaràs consells i receptes bio per gaudir encara més dels productes que t’oferim a EcoRiver.

River Andorra · julia botigues

Prestigiosa cadena de perfumeries andorrana. A Andorra la venda de perfums ha aconseguit un grau d’especialització altíssim. Les seves perfumeries són enormement conegudes i Júlia Perfumeries és una de les marques més importants del ram.

River Andorra · logo pasteur 1

Amb més de 40 anys en el mercat farmacèutic, Pasteur, la farmàcia més important i més prestigiosa del país, es troba en un espai propi amb els productes que necessites a la planta baixa de River Centre Comercial.

River Andorra · GRANIER BakeryCoffee

Gaudeix d’un relaxant descans en Granier Bakery&Coffee. Un espai confortable amb una gran varietat de productes, on podràs gaudir dels millors sabors en un ambient agradable. Disposes d’una àmplia carta que combina tradició i innovació, combinant els millors productes frescos de primera qualitat amb una extensa gamma de pans diferents, entre els quals destaquen els elaborats amb massa mare conreada, els pans de benestar i regionals, així com els pans de llavors de sabors del món. A més de totes aquestes varietats de pa, Granier Bakery&Coffee ofereix als seus clients una àmplia gamma de brioixeria dolça i salada de primera qualitat i serveis de servei d’àpats amb una gran varietat de minisándwiches (entrepans) i safates dolces i salades.