EcoRiver és un espai específicament dedicat a oferir productes naturals, ecològics, per als clients que ja els coneixen i també per als que volen canviar els seus hàbits de vida i no saben per on començar. Aquí estareu segurs que consumireu productes d’alta qualitat i 100% ecològics.

A més a més al nostre blog trobaràs consells i receptes bio per gaudir encara més dels productes que t’oferim a EcoRiver.

Prestigiosa cadena de perfumeries andorrana. A Andorra la venda de perfums ha aconseguit un grau d’especialització altíssim. Les seves perfumeries són enormement conegudes i Júlia Perfumeries és una de les marques més importants del ram.

Amb més de 40 anys en el mercat farmacèutic, Pasteur, la farmàcia més important i més prestigiosa del país, es troba en un espai propi amb els productes que necessites a la planta baixa de River Centre Comercial.

A més a més de comprar, al River Centre Comercial podreu gaudir del RoverCafè, un espai per a l’aperitiu, el berenar o, si ho desitges, menjar un dels nostres plats combinats, tot això en un ambient agradable, amb vista i lluminositat. Igualment, si ho vols també podem elaborar menús per grups organitzats en els quals es combina bons preus sense menysprear la qualitat d’una bona cuina.