RIVER PATROCINA EL CANÒLICH MUSIC ANDORRA 2020

Aquest dissabte, dia 21 de novembre, se celebra l’única activitat presencial de la 8a edició del Canòlich Music, festival de música cristiana del Principat d´Andorra. Serà la Missa Gòspel amb el grup Vocal Groove i posterior concert, a la mateixa església parroquial de Sant Julià de Lòria, del cantautor Migueli.

Aquesta edició del Canòlich Music 2020 ha estat marcada pel confinament i es completa amb 3 concerts gravats, un d’ells enregistrat en viu des del Santuari de Canòlich, i el concurs de Tik Tok obert a tots els joves.

Batecs d’esperança

Batecs de vida

Pel que fa a la missa i el concert, l’aforament a l’església estarà limitat per tal que es respecti el distanciament social entre els assistents. Tot i això, els protagonistes continuaran essent els joves, que representaran els diferents grups i realitats del país: escoles confessionals, voluntaris, grups Txt… Aquests joves se sotmetran a untest d’antígensabans d’entrar a l’església per garantir la seguretat dels assistents durant els actes. Complementàriament, els participants utilitzaran obligatòriament mascareta i gel hidroalcohòlic per a les mans.

Aquesta activitat també està oberta, com ja és tradició, al poble de Sant Julià de Lòria i a la resta de país, tot i que, caldrà respectar l’aforament màxim autoritzat. La Missa Gòspel s’iniciarà a les 19.30h i el concert de Migueli a les 21h.

Aquests actes es podran veure també pel canal youtube del Canòlich Music.

Els concerts enregistrats “Batecs de Vida”, “Batecs d’Esperança” i “Batecs d’energia” amb DJ Garden & AlexGR, també es poden veure ja al mateix canal de vídeo.

 

CANÒLICH MUSICPe que fa al concurs de TickTok, els participants es poden presentar fins al 20 de desembre a les 20h i tracta sobre la reflexió dels joves i la seva capacitat creativa al respecte de la crisi sanitària actual. “De les dificultats en podem treure aprenentatges, capacitat per adaptar-nos a les noves situacions. La música ens pot ajudar a superar dificultats, a empoderar-nos quan la foscor guanya a la llum. Qui no s’ha sentit acompanyat per la lletra d’una cançó quan ha estat trist, melancòlic o cansat? Qui no ha utilitzat la música per celebrar les alegries i els èxits?”

Poden participar en el concurs els alumnes de 1r d´ESO a 2n de Batxillerat, així com els Graus de Formació Professional i cal inscriure’s a l’apartat corresponent de la web del Canòlich Music