LA CARNISSERIA DE RIVER

ofereix una experiència de compra integral als seus clients

La remodelació de la carnisseria de River és una part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria i ofereix un nou model de serveis per satisfer les necessitats dels consumidors amb novetats molt atractives.

L’espai

Després d’una profunda remodelació, la carnisseria ofereix 200m2 distribuïts entre sala de vendes i espais de treball interiors, amb mobiliari i il·luminació pensats per ajudar al client a trobar millor el producte que busca. Totalment visibles, la sala d’especejament i l’obrador mantenen l’essència del comerç d’abans, però amb una tecnologia d’avantguarda. També s’han construït noves càmeres molt més àmplies, perquè els nostres col·laboradors puguin treballar més còmodament.

Carnisseria

Assortiment variat i de qualitat

L’àmplia varietat de productes garanteix que els clients puguin escollir entre molts tipus de carn d’aus (pollastre, gall dindi, guatlles…), porc, vedella, poltre i conill; així com productes elaborats.

La carn de vedella segueix essent un dels productes estrella de la carnisseria i, per això, treballen amb tres denominacions d’origen molt prestigioses, com són Blonde d’Aquitaine, Ternera Gallega (IGP) i Carn d’Andorra IGP, valoritzant una carn de qualitat excel·lent que garanteix la seva traçabilitat, al millor preu.

River Andorra · Carnisseria horizontal1 nueva scaled

Una atenció personalitzada

Com es feia a les carnisseries de tota la vida, el client podrà escollir el tipus de tall al mostrador, on pot rebre els consells dels experts sobre la carn més idònia per a cada ocasió, els tipus de peces, com cuinar-les, etc.

River Andorra · Carnisseria vertical nueva 1335x2048 1

Lliure servei amb envasat diari

Per als clients que tenen menys temps, poden trobar també safates de carn preparada, tallada i envasada diàriament a l’obrador, sempre garantint la traçabilitat de tots els productes venuts, també, la transparència amb el client, perquè pugui comprar amb total confiança.

River Andorra · Carnisseria horizontal2 nueva scaled

Digitalització al servei del client

Amb una clara aposta per la digitalització, en aquesta nova carnisseria es poden trobar solucions tecnològiques d’avantguarda, com són el gestors de torns, balances i pantalles interactives i etiquetes intel·ligents; sempre amb l’objectiu de donar la millor experiència de compra i tota la informació que necessita el client per fer una compra més segura i sostenible.

Aquesta nova carnisseria és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial com el punt de venda amb el més ampli assortiment, la millor qualitat i els preus en productes frescos, que fan que el client pugui gaudir d’una nova i excel·lent experiència de compra.

Altres seccions de productes frescos

Fruteria
Xarcuteria
River Andorra · ecoriver peq
Granier
Peixateria gran