
Costelles amb salsa barbacoa
Per aprofitar al màxim les nostres ofertes, hem preparat una meravellosa recepta, costelles de porc amb salsa barbacoa.
Simplement SENSACIONAL.
Costelles amb salsa barbacoa
2 tires de costella de porc (500 g. cada tira, 1 kg aprox.)
250 ml. salsa barbacoa (la vostra marca preferida)
Paper d’alumini (per a cobrir les costelles)
Preparació:
1. Sobre la safata del forn hi col·loquem el paper d’alumini i damunt les costelles de porc, l’una al costat de l’altra.
2. Hi afegim la meitat de la salsa barbacoa repartint-la bé per tota la superfície.
3. Deixem una miqueta de la salsa reservada per a pinzellar al final de l’enfornat, just abans de gratinar i daurar.
4. Li donem la volta a les costelles i les banyem amb la resta de salsa repetint l’operació.
5. Emboliquem amb paper d’alumini les costelles com si estiguéssim fent un paquet.
6. Amb el forn prèviament calent a 150 °C cuinem les costelles durant 2 hores i mitja.
7. Obrim el paquet de paper d’alumini quan hagi passat aquest temps i pinzellem de nou amb la resta de la salsa que tenim reservada.
8. Tornem a enfornar amb el forn en posició grill (calor només a dalt) a 190 °C durant 16 minuts.
9. Li donem la volta passats els 8 primers minuts (la meitat del temps) perquè estiguin igual de daurades pels 2 costats.
#riverrapid #rivercentrecomercial #andorra #santjuliadeloria #receptariver #recepta