EL NOU ECO RIVER

una botiga especialitzada dins el Centre Comercial

River Centre Comercial ha obert aquesta setmana, el nou ECO RIVER, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria, amb novetats molt atractives.

L’espai

Després d’una profunda remodelació, aquesta nova zona suma 170 m2. Una “botiga especialitzada” integrada al Centre Comercial, amb mobiliari i il·luminació pensats per ajudar al client a descobrir els productes, alhora que millorar la seva presentació.

Fruita a un esmorzar

Digitalització al servei del client

En aquesta nova secció es poden trobar solucions tecnològiques d’avantguarda, sempre amb l’objectiu de donar la millor experiència de compra i tota la informació que necessita el client de la manera més segura i sostenible.

El nou Eco River reafirma el posicionament de River Centre Comercial, com a punt de venda, amb el més ampli assortiment, la millor qualitat i preus en productes naturals, ecològics, bio i especials, per tal que el client gaudeixi d’una nova i excel.lent experiència de compra.

Llet

Assortiment variat i de qualitat

Eco River és un espai dedicat a oferir productes naturals, ecològics, bio i especials. El client hi trobarà el més ampli assortiment de productes com: alimentació seca i fresca (pasta, arrossos, pans, brioixeria, conserves), begudes (vegetals, sucs,…), complements alimentaris i productes per la cura personal (vitamines, proteïnes, gels, sabons, xampús, cosmètica….); tot amb una qualitat excel·lent i al millor preu.

River Andorra · logo ecorriver 1

ALTRES SECCIONS DE PRODUCTES FRESCOS

Carnisseria
Xarcuteria
Fruteria
Granier
Peixateria gran