A River Centre Comercial procurem que anar a comprar sigui agradable, i per això tenim cura de cada secció perquè pugueu trobar-hi els productes que busqueu a uns preus irresistibles. Sabem que per a vosaltres la qualitat i el preu són importants i el nostre objectiu és que no hi renuncieu. La superfície comercial del River es divideix en dos pisos:

  • A la planta baixa oferim alimentació, begudes, carnisseria, xarcuteria,  fruiteria, làctics, fleca/pastisseria i peixateria. Tenim una botiga de productes ecològics EcoRiver, una farmàcia Pasteur i una perfumeria Júlia.
  • A la primera planta trobareu llibres, electrònica, discs, tabacs, joieria, tèxtil, sabateria, ferreteria, complements per a animals de companyia, parament de la llar, jardineria, joguines i papereria.

El nostre servei a domicili fa la feina pesada per tu amb la màxima atenció, en vehicles apropiats per no trencar la cadena del fred dels aliments frescos, i us portem les compres a casa perfectament empaquetades. L’accés al River és molt còmode. Podeu venir amb autobús de línia ja que tenim parada al mateix Centre, o bé amb cotxe, per al qual disposareu de cinc-centes places d’aparcament gratuït.