
15 raons per menjar salmó
Dona vida al teu cos i a la teva pell menjant dues vegades a la setmana aquest aliment que també et aixecarà l’ànim. Aquest superaliment és un dels peixos amb menys greixos saturats i més contingut d’àcids grassos omega-3, el qual té com a principal benefici ajudar en la salut de el cor.
Tant aquest com altres peixos blaus són molt recomanables per a persones que pateixen diabetis o hipertensió arterial, però si tens alguna d’aquestes malalties necessites consultar amb el teu metge per saber quines són les porcions adequades al teu tipus d’alimentació.
TENIM 15 BONES RAONS PER MENJAR SALMÓ…
PER LES SEVES PROPIETATS NUTRICIONALS
- Gran contingut d’àcids grassos omega-3 que contribueixen a disminuir els nivells de colesterol.
- Aporta 11 grams de greixos bons per cada 100 grams de carn.
- És una excel·lent font de proteïnes i minerals com ara iode, magnesi, fòsfor, seleni, ferro i calci, així com d’altres vitamines, les quals ajuden a mantenir en bon estat el funcionament de la tiroide i l’intestí.
- La seva alta quantitat de vitamina D intervé en la formació de l’estructura òssia i per tant en ossos més forts.
PER LA SEVA APORTACIÓ A LA TEVA SALUT EN GENERAL
- A l’ésser ric en omega 3, combat la pressió arterial alta per disminuir la probabilitat d’atacs cardíacs.
- Disminueix el risc d’arítmia cardíaca, aconseguint que els teus batecs siguin menys irregulars.
- Augmenta la circulació de la sang perquè aquesta no formi coàguls.
- La seva alta aportació de vitamina A contribueix a la reparació de teixits musculars i de la pell, i a combatre infeccions.
- És excel·lent per a la salut de el cervell i la memòria gràcies als àcids grassos omega-3.
- Ajuda a que el colesterol no s’enganxi a les parets dels vasos sanguinis.
PERQUÈ AJUDA TAMBÉ A LA TEVA BELLESA
- Les seves propietats antiinflamatòries combaten l’acceleració en el procés d’envelliment de la pell causat per altres aliments alts en sucre o carbohidrats.
- L’àcid alfa-linolènic present en l’omega-3, disminueix la sequedat i la flacciditat perquè recuperis la suavitat de la teva pell.
- Promou l’absorció de vitamines com C i E, les quals contribueixen a la regeneració cel·lular de pell, músculs i cabell,
- És un gran aliat per lluitar contra problemes de la pell com la rosàcia, psoriasi i prevenir el càncer de pell.
- El salmó pot disminuir els efectes dels raigs solars en la teva pell.
UN PEIX EXTREMADAMENT VERSÀTIL A L’HORA DE CUINAR.
El més recomanable és cuinar-lo a el vapor, bullir-lo, coure’l o enfornar-lo. Quan ho fregeixes o el fas a la graella perd diverses de les seves propietats, però pots afegir unes branquetes de romaní per reduir aquest efecte.
Vine a River i aprofita en la nostra peixateria nostra oferta de primera qualitat, entre les quals destaca el salmó.