-
Ja ha arribat aquella època de l’any quan a River premiem la teva fidelitat! Aquest any pots guanyar un Hyundai i20 5P MPI 1.2 85CV Fresh.
Saps com has de participar? És molt fàcil, de l’1 al 31 de març vine a fer la teva compra al nostre Centre Comercial. Hauràs de complir quatre condicions: la compra ha de ser superior a 30 €, has de comprar almenys 5 diferents productes, has de fer 1 compra a la setmana durant 4 de les 5 setmanes que dura la campanya i a l’hora de pagar has de presentar la teva Targeta Dinàmica.
El sorteig es realitzarà l’1 d’abril a les 18 h de forma no-presencial, el nostre departament d’atenció al client es posarà en contacte amb el guanyador.
Si tens qualsevol dubte o vols consultar les bases del sorteig vine al departament d’atenció al client del nostre Centre Comercial.
A River ens encanta premiar la teva fidelitat!
-
Amb aquest fred que està fent a Andorra, no hi a res millor que escalfar el cos amb una bona beguda calenta. A RiverCafè, la nostra cafeteria del Centre Comercial, tenim una àmplia varietat de cafès, tes i infusions per tots els gusto. Aquí coneixerem els seus origens i les varietats més populars.
- La paraula «cafè» prové del turc kahve, com un manlleu de l’àrab qahwa, derivat de qahhwat al-bun ‘vi de gra’.Un possible origen del nom és el Regne de Kaffa a Etiòpia d’on el cafè és planta nativa.
“Top cafès”
Cafè espresso (només cafè).
Americà (cafè rebaixat amb aigua).
Cafè doble (doble ració de cafè).
Tallat (cafè amb poca llet).
Cafè amb llet(meitat de cafè i de llet).
Llàgrima (poc cafè i molta llet).
Cappuccino (cafè amb poca llet i molta escuma).
Cafè de sobre descafeïnat (opció llet).
“Top barreges amb cafè”
Cigaló (cafè amb conyac o Baileys o whisky).
Trifàsic (cafè amb llet + conyac o Baileys o whisky).
Cafè bombó (cafè amb llet condensada).
- El “te” s’ha utilitzat des de l’antiguitat a l’Extrem Orient,i és una de les 50 plantes més utilitzades en la medicina tradicional xinesa. Actualment és la beguda més consumida al món, per davant fins i tot del cafè.
“Top tes”
Te verd amb menta
Te vermell
Te negre
“Infusions”
Camamilla
Menta poleo
- La “xocolata desfeta” és una beguda calenta i més o menys densa a base de xocolata dissolta habitualment en llet, tot i que pot ser en aigua. És típic menjar-ne amb xurros, com els que tenim a la nostra cafeteria RiverCafè.
“Un clàssic, la xocolata”
Xocolata calenta
-
INGREDIENTS:
- 1 o 2 grans d’all,
- 1 o 2 paquets de xiitake
- 1 paquet de seitan
- 1 pessic de sal
- oli d’oliva verge
- gingebre fresc ratllat
ELABORACIÓ:
- Netegeu els bolets i talleu-los per la meitat o en 4 parts (segons la mida).
- Sofregiu-los amb una mica d’oli juntament amb l’all trinxat i un pessic de sal.
- Talleu el seitan a daus petits i incorporeu-lo als bolets quan ja siguin cuits.
- Remeneu-ho bé i afegiu-hi el gingebre.
- Abaixeu el foc i deixeu-ho reposar tapat durant 2 o 3 minuts.
- Apagueu el foc i ja ho podeu servir.
Els xiitakes ajuden a estimular el sistema immunitari, tenen un notable poder antivíric i antibacterià, per la qual cosa són molt recomanables en casos d’infeccions, herpes.
A més a més, aporten bones dosis de vitamines, principalment del grup B, que ajuden a l’equilibri del sistema nerviós. També ens ajuden a mantenir els ossos sans, perquè aporten ergosterol, un precursor de la vitamina D que fixa els minerals als ossos quan ens toca el sol.
El seitan s’obté a partir del gluten de blat. Tot i que és un producte derivat del blat, conté un nivell reduït d’hidrats de carboni, perquè s’elabora a partir de la proteïna d’aquest cereal. Això sí, NO és apte per a celíacs.
-
Ingredients per a 4 persones:
- 4 o 8 rodanxes de lluç, segons la mida.
- Cap del lluç
- 300 gr. de cloïsses
- 300 gr. de gambes
- 1 ceba gran
- 2 alls
- Julivert
- 1 mica de pebre blanc
- 1 got de fumet de peix
- 1 got de vi blanc
- Farina
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Pas a pas:
- Renta bé les cloïsses, deixa-les un parell d’hores en aigua i sal amb unes gotes de vinagre perquè deixin anar la sorra.
- Pela les gambes i reserva-les. A continuació fes una mica de fumet amb el cap del lluç i els caps de les gambes. Cola-ho i reserva.
- Passa per farina les rodanxes de lluç, fregeix-les amb oli i reserva-les.
- En una cassola posa l’oli amb el que has fregit el lluç i afegeix-ne una mica més si és necessari. Fregeix les gambes, afegeix els alls molt ben picats i la ceba ratllada, a continuació afegeix el julivert i un polsim de pebre.
- Afegeix el vi blanc i el fumet de peix i quan comenci a bullir incorpora les cloïsses. Quan les cloïsses s’obrin incorpora el lluç. Remou de tant en tant la cassola perquè no s’enganxi el lluç.
-
Després de tots els àpats en família i amb els amics i els típics excessos d’aquesta època, acaba la diada de Reis i tots pensem només en una cosa: la dieta i tornar a la rutina. Avui volem compartir amb tu alguns consells per recuperar l’equilibri en la dieta durant el gener.
És important que no deixis de menjar, la pèrdua de pes causada quan deixis de banda un àpat només és temporal. Per perdre pes de manera sana has de consumir aliments cinc cops al dia, reduint les calories i prenen més verdures i fruites.
Com te’m comentat: no deixis de menjar! Però controla les quantitats dels aliments que consumeixes i fes una planificació dietètica, si ja la tens, recupera-la.
Menja de manera sana, és a dir productes lactis desnatats, carn magra, fruita i verdura, begudes sense sucre, i encara millor si prens només aigua, i cereals integrals que portin més fibra.
Cuina tots els aliments a la planxa, amb poc oli, o bullits o fet al forn.
I finalment recupera la teva rutina d’exercici, però a la vegada incorpora noves disciplines o activitats més intenses per mantenir el teu pes ideal i una vida sana.
Per tots els aliments frescos que necessitis per tornar a la rutina després de festes vine a River, on sempre trobaràs carn i peix fresc, així com verdures i fruites. I si prefereixes productes ecològics també en tenim a EcoRiver!
I recorda que divendres 19 de gener, a les 19:00, podràs gaudir d’un circuit de compra saludable, amb la nutricionista Katia Durich, que anirà donant indicacions i informació dels millors productes a escollir per fer una compra sana i els assistents li podran fer totes les preguntes que desitgin.
Per assistir, vine a la nostra secció d’EcoRiver o a Caixa Central, i inscriu-te!
-
La propera xerrada d’EcoRiver tindrà lloc el divendres 15 de desembre a les 19 h a la nostra secció de productes ecològics.
Aquest cop la nostra dietista-nutricionista, la Katia Durich del Centre Dietètic MPJ t’oferirà consells de com preparar un sopar de Nadal saludable. Preparà canapès i entrants amb ingredients healthy en directe i a més a més podràs degustar tots els plats.
Vine a descobrir formes originals i saludables de preparar els àpats tradicionals de festes i sorprèn als teus convidats!
A més a més la recepta que et proposem aquest mes: torradeta de salmó fumat ecològic amb paté d’alvocat també serà un canapè ideal per les celebracions nadalenques! I per fer-te la vida més fàcil: a EcoRiver trobaràs un pack amb tots els ingredients per elaborar aquest deliciós i senzill plat.
T’esperem per la xerrada a EcoRiver el 15 a les 19 h!
-
Aquest mes la nostra recepta de torradeta de salmó fumat ecològic amb paté d’alvocat és un canapè ideal per a aquestes festes, i a més a més és apta per intolerants a la lactosa, celíacs, diabètics i especialment recomanada en casos de colesterol alt.
INGREDIENTS:
- 1 torrada de cereals sense gluten
- 1/2 alvocat
- llavors de xia
- 1/2 llesca de salmó fumat ecològic
- el suc de mitja llimona
- sal marina
- oli d’oliva verge extra
- 1/4 dent d’all
Recepta:
- Triturem els ingredients per fer el paté d’alvocat: l’alvocat, el suc de llimona, l’all, la sal, el pebre.
- Agafem la torrada, posem cullerada sopera de paté i per sobre el salmó fumat.
- Es poden deixar preparats els ingredients, perquè cadascú s’ho prepari al moment i la torrada no s’estovi i estigui cruixent.
Vine a comprar tots els ingredients per fer aquesta deliciosa recepta a EcoRiver, on trobaràs packs ja preparats amb tots els productes que necessitaràs.
-
Per quart any consecutiu a River t’oferim promocions molt especials pel Black Friday!
Segur que aquests dies has sentit molt parlar sobre aquest dia de descomptes excepcionals que ens ve del continent americà. A USA, l’últim divendres de novembre s’anomena Black Friday i marca l’inici de la temporada de les compres de Nadal.
Aquest any t’oferim un 40% de descompte en les seccions d’esport, calçat i tèxtil perquè així vagi complementant el teu armari amb aquelles peces que et faran falta aquest hivern i perquè vagis fent les teves compres nadalenques. A més a més recorda que ja tenim tota la secció de joguines muntada perquè puguis escollir tranquil·lament i amb molt de temps els regals dels més petits de casa.
No et perdis el Black Friday de River!
-
En el que es podria anomenar una resurrecció musical, els discos de vinil estan gaudint d’una segona joventut. Són molts els amants de la bona música que, davant de la robotització de la música per Spotify, o la fredor de les descàrregues per Internet, busquen una manera més autèntica, no ja d’escoltar música, sinó de viurela de la forma més real possible. Està fora de tot dubte la qualitat del so d’un cd, però la diferència es troba entre els oients que només volen escoltar i els que volen sentirse part de la gravació. Gaudir per exemple de les millors veus del jazz, en l’únic format avui dia que permet gaudir d’aquest gènere musical de debò, o de la sensació de llibertat que van sentir els reclusos de la presó de “Folsom” quan Johnny Cash va entonar els primers compassos de “Blue suede shoes”, etc…
El vinil és l’únic format que avui et transporta a l’estudi de gravació. És per aquesta raó que acollim la resurrecció del vinil a River, per poder donar als nostres clients la sensació d’estar al costat de Michael Jackson quan cantava “Bad” a l’estudi per primer cop, entre moltes altres experiències musicals.
Et convidem, doncs, a passar per la nostra secció de Discos i experimentar amb l’oïda el que nosaltres t’estem explicant amb paraules!
-
Per la recepta d’aquest mes hem utilitzat un ingredient que ens recorda molt a la tardor: el moniato.
Ingredients per una persona:
- 1 moniato mitjà
- 1/2 tassa de quinoa
- 1 tassa d’aigua
- 1 all
- 1/2 ceba
- rovell d’ou per pinzellar
- cúrcuma en pols
- sal
- pebre
Recepta:
- Fem coure el moniato al vapor i afegim el pebre. Mentre fem coure la quinoa i ho barregem tot.
- Piquem la ceba i l’all i ho incorporem. Afegim la cúrcuma i deixem reposar a la nevera mínim 10 min perquè agafi cos.
- Pre-escalfem el forn a 180º o les fem coure a foc viu, prèviament pintades amb oli i rovell d’ou.
Notes:
Es poden acompanyar amb guacamole o amb una amanida. També es podria substituir la quinoa per un altre cereal com l’arròs, el mill o la civada. Aquestes hamburgueses es poden congelar perfectament.
Es poden fer hamburgueses de gairebé tot, una altra cosa és que aquestes siguin equivalents a una proteïna completa. La quinoa és un cereal sense gluten, fàcil de pair, que ens aporta tots els aminoàcids essencials i combina fantàsticament amb el moniato ric en fibra, beta carotens i de fàcil digestió a més a més de saciant! Una recepta especialment recomanada per gent amb problemes de masticació, amb digestions pesades, en casos de restrenyiment.Vine a comprar tots els ingredients per fer aquesta deliciosa recepta a EcoRiver, on trobaràs packs ja preparats amb tots els productes que necessitaràs.
I també vine 14 d’octubre a les 19 h a la nostra xerrada EcoRiver on aquest cop la nostra dietista-nutricionista, la Katia Durich del Centre Dietètic MPJ, et presentarà diferents estratègies alimentàries per augmentar les teves defenses de cara a l’hivern.