• Sign in

  • Join for free
  • esEspañol
    • caCatalà
  • Patrocinios
  • Tarjeta Dinámica
  • El Centro
    • Planta 0
    • Planta 1
  • Servicios
  • Tiendas
  • Área de autocaravanas River
  • Gasolineras
  • Blog
  • Servicio a domicilio
  • RRHH
  • Contacto
Default
0
Default
  • Menu
  • El Centro
    • Planta 0
    • Planta 1
  • Blog
  • Contacto
  • es
    • ca
Categories
  • Menu
  • Autocaravanas
  • Gasolineras
  • Patrocinios
  • Servicio a domicilio
  • Tiendas
  • Servicios
  • RRHH

Panellets fets a casa!

Home » Alimentació

Panellets fets a casa!

River
octubre 13, 2017
0 Comment

Els panellets de pinyons són un tipus de dolç molt conegut, es preparen especialment en el nord d’Espanya i durant certes festivitats. Avui t’ensenyem com es fan pas a pas.

Ingredients:

  • Ametlla mòlta, 1/4 de quilo
  • Sucre glass, 1/4 de quilo
  • Patates, mateixa quantitat
  • Pinyons, un grapat
  • Una llimona
  • Un ou

Preparació:

  • Coem les patates, pelades o sense pelar. Una vegada cuita la deixem refredar, i sense la pell la triturarem en un bol convertint-la en una espècie de puré.
  • Una vegada fet el puré li afegim l’ametlla mòlta, el sucre glass i la pell ratllada d’una llimona.
  • Anem barrejant tots els ingredients, primer amb una forquilla i a poc a poc anem amassant amb les mans fins a obtenir una massa homogènia i de textura suau.
  • Amb aquesta massa formem una bola que tapem amb paper transparent i deixem reposar una hora a la nevera.
  • Trèiem la bola de la nevera i anem agafant porcions de massa i formant boletes de la mateixa mida.
  • En un recipient a part batem l’ou, i en un altre posem els pinyons.
  • Anem passant les boles de massa per l’ou batut i després pels pinyons, estrenyent perquè els pinyons quedin pegats a la massa.
  • Els col·loquem en la safata del forn i els coem a 180 graus durant uns 12-14 minuts. Una vegada fets els deixes reposar fins a l’endemà.

Vine a River a comprar tots els ingredients per fer panellets casolans!

Categories: Alimentació, Informació, Recepta, River
River
  • River
  • administrator

Related Posts

Lluç amb cloïsses i gambes

Ingredients per a 4 persones: 4 o 8 rodanxes de lluç, segons la mida. Cap

River
enero 25, 2018

Tornem a fer dieta després de les festes?

Després de tots els àpats en família i amb els amics i els típics excessos

River
enero 11, 2018

Festes nadalenques més saludables

La propera xerrada d’EcoRiver tindrà lloc el divendres 15 de desembre a les 19 h

River
diciembre 13, 2017

Torradeta de salmó fumat ecològic amb paté d’alvocat

Aquest mes la nostra recepta de torradeta de salmó fumat ecològic amb paté d’alvocat és

River
diciembre 08, 2017

Aquest 24 de novembre celebra el Black Friday a River!

Per quart any consecutiu a River t’oferim promocions molt especials pel Black Friday! Segur que aquests

River
noviembre 22, 2017

Però realment sonen tan bé els vinils?

En el que es podria anomenar una resurrecció musical, els discos de vinil estan gaudint

River
noviembre 17, 2017

Hamburgueses de moniato i quinoa

Per la recepta d’aquest mes hem utilitzat un ingredient que ens recorda molt a la

River
noviembre 09, 2017

Augmentar les defenses del nostre cos

La sisena xerrada d’EcoRiver serà sobre com augmentar les defenses del nostre cos per així

River
noviembre 08, 2017

Quan ve el temps de menjar castanyes…

L’origen de la celebració de la castanyada sembla situar-se en l’Edat Mitjana, època en què

Marketing River
octubre 27, 2017

Halloween: coneixes els seus orígens?

En els darrers anys, la festa de la Castanyada i Tot Sants s'ha vist eclipsada

Marketing River
octubre 20, 2017

be first to comment Cancel reply

Your Name*

Your Email*

Website*

  • Horari

    Diumenge a dijous: 9:00 – 20:00​
    Divendres: 9:00 – 21:00
    Dissabte: 8:00 – 21:00

  • BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

    Apunta't per rebre totes
    les nostres novetats.

  • ESTACIÓ ENCLAR

© 2015 General Fashion Store . All Rights Reserved.