FRUITA I VERDURA A RIVER

Una experiència de compra integral per als clients

River Centre Comercial ha obert la seva nova secció de fruitas i verduras, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria. Aquesta nova zona suma 160 m2, on el client podrà gaudir d’una nova experiència de compra, amb novetats molt atractives.

L’espai

Després d’una profunda remodelació, aquesta nova zona suma 160 m2, amb mobiliari i il·luminació pensats per ajudar al client a trobar el producte que busca, alhora que millorant-ne la presentació.

River Andorra · IMG 1806 def 1500x1536 1
River Andorra · IMG 1791 def angie DEF 1536x1223 1

Varietat i qualitat

El client hi trobarà el més ampli assortiment de fruita i verdura: de temporada, de proximitat o de les varietats més exclusives i exòtiques, sempre dels millors orígens; tot amb una qualitat excel·lent que garanteix la seva traçabilitat i al millor preu. Podrà escollir entre totes les modalitats de compra: a pes, envasat en safates o bé inclús tallada i envasada diàriament al nostre obrador, ja a punt per cuinar i menjar.

Digitalització al servei del client

En aquesta nova secció es poden trobar solucions tecnològiques d’avantguarda, sempre amb l’objectiu de donar la millor experiència de compra i tota la informació que necessita el client de la manera més segura i sostenible.

Una aposta més que reafirma el posicionament de River com a punt de venda amb el més ampli assortiment, la millor qualitat i preus en productes frescos, per tal que el client gaudeixi d’una nova i excel·lent experiència de compra.

ALTRES SECCIONS DE PRODUCTES FRESCOS

Xarcuteria
Granier
River Andorra · ecoriver peq
Carnisseria
Peixateria gran