
RECEPTA : PASTISSETS DE CARN
Preparem una recepta supersenzilla, fàcil de fer i, el millor de tot, deliciosa.
Aquestes i més receptes les pots trobar al llibre “Platos ligeros” que està disponible al nostre quiosc. A més d’aquesta col·lecció, tenim una completa gamma de llibres de cuina per a tots els gustos. No faltaran inspiracions perquè puguis innovar a la cuina i sorprendre a la família amb deliciosos plats.
Pastissets de carn
400g. de carn magra
250g. d’espinacs
2 pastanagues
4 grans d’all
3 cullerades de pa ratllat
2 culleradetes amb una barreja de pebre, nou moscada, clau d’olor i canyella.
Preescalfa el forn a 180ºC.
Neteja les hortalisses. Ratlla les pastanagues i premsa els alls.
Escalda els espinacs 10 segons en aigua bullent.
Aclareix-los amb aigua freda i premsa’ls entre les mans per eliminar tota l’aigua possible.
Barreja tots els ingredients i salpebra generosament.
Reparteix la pasta entre motlles per a magdalenes i cou els pastissets al forn 15 minuts.
Tornar al blog