River Andorra · ultra1

L’Andorra Ultra Trail t’ofereix la possibilitat d’admirar el nostre país des dels seus cims més alts, recorrent el Parc natural comunal del Comapedrosa i el de la vall de Sorteny, passant pel Madriu, declarada patrimoni mundial de la Unesco, acariciant els 3.000 m d’altitud en un entorn purament mineral.

A través d’aquest esdeveniment veuràs una flora resplendent, uns rius plens d’escuma que baixen els pendents, uns llacs glacials parcialment gelats, uns boscos profunds, una gespa alta perfumada amb regalèssia, uns ramats en total llibertat, el crit de les marmotes, el vol del trencalòs, els somriures de 400 voluntaris i l’entusiasme del públic andorrà i de les seves paraules de suport.

Cada any patrocinem l’Andorra Ultra Trail, es tracta d’una gran festa de l’esport però també, i sobretot del foment de valors comuns, els valors de la muntanya: hospitalitat, convivència, autenticitat i respecte envers l’altre i el medi, valors que nosaltres compartim amb aquest esdeveniment i per això el patrocinem tan orgullosament.

Per més informació, visita la pàgina web de l’Andorra Ultra Trail.

River Andorra ·

Xic&Dans és un programa formatiu de ball dirigit a nens/es de 7 a 12 anys que s’emet per televisió, a Andorra per RTVA, però també amb difusió internacional, mitjançant la Xarxa de Televisions Digitals de Catalunya.

El principal objectiu d’aquest esdeveniment és l’aprenentatge del ball d’una forma divertida i a la vegada, fomentar i reforçar valors com la il·lusió, l’esforç, l’autoestima, el treball en equip i la relació entre iguals.

La primera edició es va realitzar l’any 2013, dirigit a nens/es de 7 a 10 anys dels diferents sistemes educatius (Andorrà, Espanyol i Francès) amb el suport de la Secretaria d’Estat de Joventut i Esports del MI Govern d’Andorra i dels Comuns de les set parròquies. Però amb la seva expansió i el reconeixement al país veí cada any s’incorporen més escoles de diferents comarques de Catalunya, de la Catalunya Nord i de les Illes Balears.

Cada any apostem pels més petits de casa, perquè sabem que són el futur del nostre país i per això ens encanta patrocinar el Xic&Dans.

Per més informació, visita la pàgina web del Xic&Dans.