LA NOVA PEIXATERIA DE RIVER

ofereix una experiència de compra integral als seus clients

River Centre Comercial ha obert aquesta setmana, la seva nova peixateria, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria.

L’espai

Després d’una profunda remodelació, aquesta nova peixateria, suma 100 m2, on el client podrà gaudir d’una nova experiència de compra.
La zona es divideix entre l’espai al públic i les noves càmeres d’emmagatzematge i preparació, per garantir la cadena de fred i qualitat dels nostres productes en tot moment.

River Andorra · Shutterstock 1657508938 1BR
River Andorra · shutterstock 1223213698

Assortiment variat i de qualitat

Hi trobarà el més ampli assortiment de peix i marisc (blanc, blau, cloïsses, llagostins, musclos…) de llotja i de platja, bacallà i pop, així com productes del mar cuits apunt per menjar; tot amb una qualitat excel·lent que garanteix la seva traçabilitat i al millor preu. A més, al mostrador podrà escollir el tipus de tall o format segons es vulgui cuinar, mentre que a l’espai de lliure servei, hi trobarà safates de peix preparades i tallades a diari a l’obrador. Es complementa amb una amplia gamma de productes congelats.

Peixateria

Una atenció personalitzada

Li netegem i preparem el producte al seu gust, a més li aconsellem els millors peixos o mariscos per a cada ocasió.

Digitalització al servei del client

Amb una clara aposta per la digitalització, en aquesta nova peixateria es poden trobar solucions tecnològiques d’avantguarda, com són el gestors de torns, balances i pantalles interactives i etiquetes intel·ligents; sempre amb l’objectiu de donar la millor experiència de compra i tota la informació que necessita el client per fer una compra més segura i sostenible.

Aquesta nova peixateria és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial com el punt de venda amb el més ampli assortiment, la millor qualitat i els preus en productes frescos, que fan que el client pugui gaudir d’una nova i excel·lent experiència de compra.

Altres seccions de productes frescos

Xarcuteria
Fruteria
River Andorra · ecoriver peq
Granier
Carnisseria gran