RIVERSARI

Ja és aquí el Riversari, la festa de River i com sempre, ho celebrem amb tu.

Enguany tenim un catàleg ple d’ofertes i no sols en el llibret, sinó que hi ha moltes més en tota la botiga, vine, passeja per River i descobreix què hem buscat per a tu en aquest Riversari.

Ofertes en alimentació pensant en la teva família, com els sucs Granini de taronja i pinya, la pasta Barilla en les seves varietats Fusilli i Penne Rigate, o per als majors la cervesa 1906 Reserva Especial, molt més que una cervesa.

També tenim tot el que necessites per a la llar, detergent, barbacoes, etc.; productes d’higiene, xampús o pasta dentifrícia; i nombrosos productes per a l’oci com la Nintendo Switch o un televisor Xiaomi de 55″.

Riversari

Aquest mes River compleix 20 anys i vol celebrar-lo amb tu, per a això a més de les ofertes que acabes de veure, del 30 de juny al 16 de juliol, per cada compra superior a 20€ tens l’oportunitat de guanyar:

Vine a River durant el Riversari i un d’aquests fantàstics regals pot ser teu!

Sucs Granini

Granini Clàssics

Taronja

Una varietat clàssica, amb un sabor únic.

Una composició única

Denominació: Nèctar de taronja fet parcialment a partir de concentrat amb Vitamina C.
Contingut de fruita: 55%
Ingredients: Suc de taronja (a partir de concentrat (44%), suc (11%)), aigua, sucre, vitamina C.

River Andorra · Granini 2

Galetes saludables de carabassa i granini taronja

River Andorra · galletas de calabaza y granini naranja

Bowl de pinya i matcha

Bowl pina y matcha
Granini Clásicos

Pinya

Viatja a un paradís tropical.

Una Composició única

Denominació: Néctar de piña hecho a partir de concentrado con vitamina C.
Contingut de fruita: 55%
Ingredients: Suc de pinya a partir de concentrat (55%), aigua, sucre, acidulant: àcid cítric, estabilizant: pectina, vitamina C.

Granini de pinya

Barilla

IDEAL AMB/PER A

Riques salses a base de carn o de ricotta. Amb els Fusilli Barilla no és possible equivocar-se: realcen les salses més elaborades i denses, però també les més senzilles, i ofereixen grans resultats fins i tot si desitja atrevir-se amb algun experiment culinari difícil. Si busca una solució creativa, combini’ls amb un pesto de festucs i tomaques cherry.
Barilla Fusilli
Penne Rigate

IDEAL AMB/PER A

Amb la salsa Arrabbiata. Els Penne Rigate potencien els condiments de qualsevol tipus, des dels tradicionals, a base de carn o de tomàquet, fins als més innovadors i originals, nascuts de la unió entre verdures i formatges. A més, amb la seva línia esvelta, ens permeten un perfecte gratinat al forn, llestos per a triomfar a la meitat d’un menjar de festa.

Cervesa 1906

Tota l’herència de Rivera i fills resumida en una cervesa extraordinària. Malts torrats, llúpol aromàtic i una maduració prolongada per a crear un sabor i aroma amb caràcter únic.

1906
Notas de cata

Maduración lenta

Amb un Extracte Sec Primitiu de 15è Plat i un volum d’alcohol del 6,5% aquesta cervesa s’elabora a partir d’aigua de la ciutat de la Corunya i una cuidada selecció de malts Pilsen i torrades i llúpols de la varietat “Perle Hallertau”.

Tradició cervesera, caràcter únic i les millors matèries primeres s’uneixen per a donar lloc a una elegant lager extra amb agradables notes torrades.

Nintendo Switch

Aprofita el Riversari i gaudeix d’una experiència de consola domèstica fins i tot sense televisor.

Nintendo Switch es transforma per a adaptar-se a la teva situació i et permet jugar als títols que vulguis encara que no tinguis molt temps.

És una nova era en la qual no has d’adaptar la teva vida als videojocs: ara és la consola la que s’adapta a la teva vida.

Gaudeix dels teus jocs quan vulguis, on vulguis i com vulguis!

Nintendo Riversari

XIAOMI MI P1 55″

Els televisors Xiaomi combinen tecnologia d’avantguarda i preus irresistibles. En aquest Riversari us oferim una tele de 55″ per només 395€.

Aquí us deixem un vídeo del canal de YouTube de Clipset en el qual dona una opinió sobre el televisor i també t’ajuda a la instal·lació d’aquesta.