Les teves compres tenen premi! Vine a River i participa en el nostre sorteig de 1000€ diaris! Amb una compra mínima de 40€ realitzada al nostre hipermercat, rebràs una butlleta per a participar en el sorteig. Del 2 al 16 de juliol, a les 19h coneixerem el guanyador o guanyadora dels 1000€ del dia. I el millor és que, si no estàs al nostre Centre Comercial, podràs venir a recollir el premi un altre dia! Participa!

Les compres realitzades a través de la web queden excloses del sorteig.

Amb tan sols una foto, pots guanyar fins a 150€! Vine a River i busca el nostre foto call, on hauràs de fer-te una foto, pujar-la a Instagram i utilitzar el hashtag #15Riversari. La foto amb més likes serà premiada amb 150€! I no solament això, als 15 participants següents amb més likes, aconseguiran 1 val de 15 euros cadascun!

Vine amb amics o la família, i celebrem tots junts el Riversari!

No t’ho perdis!

Aquest divendres 14 a partir de les 17.30 h vine a conèixer la màgia de la dansa de la mà del Nassim i de la Nayara, una parella que l’any passat van sorprendre a tot el jurat de “Got Talent España” demostrant a l’escenari que tota dificultat pot superar-se. Les coreografies realitzades pels dos consisteixen en una barreja de passos que ell fa des de la seva cadira mentre que la Nayara l’acompanya de peu.

A més a més aquesta parella ha participat en competicions regionals, de Catalunya sobretot, nacionals i internacionals, i han estat campions d’Espanya de balls llatins “Wheelchair” i finalistes del Campionat del Món.

El Nicola i l’Helga van començar a ballar junts des de principis del 2017 com a Juniors i des de aquell moment han tingut un recorregut nacional i internacional molt bo, han estat campions de Catalunya de balls Standard Junior i finalistes del Campionat d’Espanya de balls Llatins.

Vine a veure’ls a River aquest divendres 14 a partir de les 17.30 h. T’esperem!

Degustació:

Pizzes Marialt, de l’empresa Andorrana “El Porc Fer”. Per a la compra d’una pizza et regalem un “burrito”!

Dia i Horari de la degustació:
Divendres 30 de juny i dissabte 01 de juliol de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h

 

Degustació:

Martini & Tónica, de Bacardi Martini.

Dies i Horari de la degustació:
Dissabte 01, 08, 15, i diumenge 02, 09, i 16 de juliol de 11:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h

 

 

Presentació:

Mima Cosmètics, una empresa Andorrana de cosmètica ecològica per nens, amb certificació Eco cert / Cosmebio, estarà a River per a presentar-te els seus productes.

Dia i Horari de la presentació:
Dissabte 01 de juliol de 09:30h a 14:30h

 

Degustació:

Degustació de fruites tropicals “Isla Bonita”.

Dia i Horari de la degustació:
Divendres 14 de juliol de 10h a 18h

Amb motiu de l’inici del nostre Riversari: Ràdio en directe! Ens visitaran la gent d'”Espècies Protegides” programa de gran èxit de la cadena Ser de Catalunya. Escolta’ls! No t’ho perdis! De les 12.00 a les 13.30 del dia 29 de juny.

Seguit de l’emissió per a tot Catalunya d’Espècies Protegides des de River Centre Comercial, tindrem el programa “L’Hora Andorra”. Tindrem un format especial en directe i amb públic. El magazine acostarà als oients les activitats del ‘Riversari’ però també d’altres tems d’actualitat sobre Andorra i Sant Julià de Lòria. Dijous 29 de juliol a les 13h30.

Amb aquesta calor, a qui no li ve de gust un bon Mojito? A River, durant el Riversari t’oferim la millor opció per a passar l’estiu: una terrassa d’estil cubà, on et serviran diferents cocktails i gaudiràs d’actuacions en directe. Mojitos, sangria tropical, i com no, et donem l’opció de demanar còctels sense alcohol! Perquè tu ets el centre, i et volem oferir el millor! T’esperem!