• Ctra. d’Espanya, Sant Julià de Lòria, Andorra

servei

Enviament a domicili de compres realitzades mitjançant la web:
Despeses de preparació i enviament gratuïtes per a compres superiors a 60 €, i per compres superiors als 90 € pels enviaments al Pas de la Casa.
Per a comandes inferiors a les quantitats indicades anteriorment, la preparació i enviament de les compres tindrà un cost de 6 €.
Per a comandes efectuades abans de les 13:00 h el lliurament es realitzarà a partir de les 15:00 h del mateix dia tenint en compte els dies de lliurament a domicili per parròquies segons la taula adjunta.
Per a comandes efectuades després de les 15:00 h el lliurament es realitzarà fins a les 13:00 h del dia següent tenint en compte els dies de lliurament a domicili per parròquies segons la taula adjunta.
Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella : de dilluns a dissabte.
Escaldes Engordany: de dilluns a divendres
Encamp, Pas de la Casa i Canillo: dilluns, dimecres i divendres
La Massana i Ordino: dimarts, dimecres i divendres
Lliurament a domicili reservat únicament al territori Andorrà.
Import mínim de comanda 10 €.

Recollida al Centre Comercial:
Si ho desitja pot recollir la seva comanda a la nostra benzinera Riveroil. Servei de preparació gratuït per a compres superiors a 30 €.
Per a comandes inferiors a la quantitat indicada s’haurà d’abonar el cost de preparació de la comanda de 3 €.
Per a comandes efectuades abans de la 13:00 h el lliurament es realitzarà a partir de les 15:00 h del mateix dia. Per a comandes efectuades a partir de la 13:00 h el lliurament es realitzarà el dia següent a partir de les 9:00 h. L’horari de recollida serà de 7:00 h fins a les 22:00 h.
Per gaudir d’aquest servei la comanda ha d’ésser d’un import mínim de 10 €.