• Visita

-20% en Articles de viatge

Aquest estiu River et dóna raons per renovar el teu equipatge de viatge! Perquè portis una maleta nova i nous accessoris a les teves aventures del 3 al 30 de juny t’oferim un descompte especial amb la Targeta Dinàmica.

-10% en EcoRiver

Aquest juny River et vol dona totes les eines perquè comencis l’estiu d’una forma sana i ecològica, per això del 3 al 16 de juny, amb la Targeta Dinàmica, gaudeix d’un 10% de descompte a la nostra secció d’EcoRiver i de dietètica.

-20% en Fleca

A la nostra fleca trobaràs molts tipus de pa i també diversos pastissos, durant tot el dia, frescos i molt saborosos. I del 17 al 30 de juny amb un increïble 20% de descompte presentant la teva Targeta Dinàmica. Deixa’t temptar i visita-la a la nostra planta baixa.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.