• Visita

-20% en Fleca

A qui no li agrada un bon pa o pastís? A la nostra fleca cada dia elaborem les millors varietats de pa, pastes i pastissos. I de l’1 al 17 de març gaudeix d’un 20% de descompte amb la Targeta Dinàmica.

-20% en Xarcuteria

A la xarcuteria de River trobaràs els millors pernils, xoriços, fuets i salamis del mercat. Vine a descobrir i a tastar tot un nou món d’embotits i, del 18 al 31 de març amb la teva Targeta Dinàmica, et farem un 20% de descompte!

-20% en Roba de la llar

Del 4 al 31 de març aprofita per renovar  la roba de casa teva, amb la Targeta Dinàmica, obtindràs un 20% de descompte en una gran varietat d’articles. A la primera planta de River trobaràs tot el material necessari per donar-li un toc i ambient nou i únic a la teva llar.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.