• Carretera d’Espanya, Sant Julià de Lòria, Andorra

-15% de Papereria

Vine a River a comprar tot el que necessites per la tornada al col·le. Hi trobaràs el material de la llista escolar i, a més a més, fins al 14 de setembre et fem un 15% de descompte amb la Targeta Dinàmica!

-15% de Productes per
l’Automòbil

Per qualsevol recanvi que necessitis pel teu cotxe vine a River, on trobaràs una gran selecció de productes per a l’embelliment del teu automòbil. A més a més del 14 de setembre a l’1 d’octubre, amb la Targeta Dinàmica, obtindràs un 15% de descompte en tota la secció.

-15% de Carnisseria

A River trobaràs tota la carn fresca i de qualitat prèmium que necessites per elaborar deliciosos àpats, des de vedella selecta de Galícia fins a productes ecològics dels Pirineus. I del 14 de setembre a l’1 d’octubre gaudeix d’un 15% de descompte amb la Targeta Dinàmica

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.