• Visita

-10% en Cafès

Si ets amant del cafè no et pots perdre el 10% de descompte que et fem a River en tota la gamma de cafès del 3 al 20 de gener. Vine i escull el teu preferit, aquell que és el teu company perfecte cada matí.

-20% en Fruiteria

Aquest gener no tens cap excusa per menjar de forma sana! Del 3 al 13, amb la Targeta Dinàmica, gaudiràs d’un 20% de descompte en tota la fruita, verdura i hortalissa fresca.

-10% en EcoRiver

Aquest gener River et vol donar totes les eines perquè comencis l’any d’una forma ecològica, per això del 14 al 27, amb la Targeta Dinàmica, gaudeix d’un 10% de descompte a la nostra secció d’EcoRiver i de dietètica.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.