• Ctra. d’Espanya, Sant Julià de Lòria, Andorra

-15% en Carnisseria

A què esperes per venir a buscar els teus talls preferits de pollastre, porc, xai o bou? Del 16 al 30 de novembre, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs d’un 15% de descompte a la Carnisseria a la planta baixa del nostre
Centre Comercial.

-15% en Guarniments de Nadal

Comença a preparar casa teva per un Nadal màgic: omple-la de color! Del 2 de novembre al 17 de desembre gaudeix d’un 15% de descompte en guarniments de Nadal amb la teva Targeta Dinàmica.

-10% en Petit electrodomèstics

Vine al nostre Centre Comercial, a la primera planta, i aprofita el 10% de descompte que t’oferim amb la Targeta Dinàmica en la secció de Petits Electrodomèstics del 16 al 30 de novembre.

-10% en Perfumeria

Busques alguna colònia o perfum especial? A River en tenim una gran gamma per ell i ella. I a més a més del 2 al 19 de novembre podràs gaudir d’un 10% de descompte amb la teva Targeta Dinàmica.

-15% en Articles de viatge

Si ets un rodamón com nosaltres sabràs que qualsevol època és bona per sortir d’Andorra i anar a una nova aventura. I que millor que portar un equipatge nou? Per això del 16 al 30 de novembre amb la teva Targeta Dinàmica t’oferim un 15% de descompte en tots els articles de Viatge.

-10% en Xarcuteria

A la cremeria de River t’esperen alguns dels millors formatges d’Espanya i França: frescos, semicurats i curats, ideals per degustar-los en les situacions més variades. I del 26 d’octubre al 16 de novembre aprofita del 10% de descompte que t’oferim en tota la secció amb la Targeta Dinàmica.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.