-20% en Fleca

De l’1 al 18 de març amb la Targeta Dinàmica et fem un 20% de descompte a la fleca. Perquè a qui no li agrada una mica de pa torrat al matí o un croissant calent o un deliciós pastís per celebrar alguna ocasió especial?

-20% en Xarcuteria

Vine a buscar els millors embotits del mercat a preus increïbles, a la nostra xarcuteria trobaràs des dels més deliciosos ibèrics fins als més tradicionals fuets. I des del 15 al 25 de març amb la Targeta Dinàmica et farem un 20% de descompte en tota la secció.

-20% en Parament de la llar

Sempre és una bona ocasió per donar-li a casa teva un toc especial i renovar la decoració. I si ho fas durant el mes de març, de l’1 al 18, amb la teva Targeta Dinàmica t’oferim un 20% de descompte en parament de la llar i decoració.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.