-10% en Bronzejadors i protectors solars

Imaginem que ja tens tot a punt per començar els caps de setmana de platja o de muntanya. Però no oblidis tenir també el protector solar necessari per la salut de la teva pell i de la teva família. Fins al 31 de maig a la primera planta de River trobaràs un important assortiment de bronzejadors i protectors solars amb un 10% de descompte. De l’1 al 31 de maig només amb la Targeta Dinàmica.

-10% en Productes de depilació

De l’1 al 31 de maig troba a la primera planta de River tot el que necessitis per a una perfecta depilació. Llueix unes cames perfectes aquest estiu amb el ventall de productes que t’oferim amb un 10% de descompte, només fins a final de mes

-10% en Ferreteria / jardineria i càmping

Arriba la primavera i és temps de tornar a donar vida al jardí i a la terrassa, espais que donen el toc de color a casa nostra. També és temps de muntar tenda de campanya i sortir de càmping o, si ets un manetes, de renovar la caixa d’eines… De l’1 al 16 de maig vine a River i aprofita el descompte del 10% a les seccions ferreteria, jardineria i càmping, només amb la Targeta Dinàmica.

-10% en Cuines del món

A la nostra secció de Cuines del Món podràs trobar productes increïbles de Sud-amèrica, Àsia i Àfrica per preparar plats exòtics i únics. A més a més, fins al 16 de maig els podràs comprar amb un 10% de descompte amb la Targeta Dinàmica. Vine i anima’t a omplir el carro de productes, sabors i aromes nous de l’1 al 16 de maig.

-10% en Plats precuinats

Sense temps per cuinar? Vine a River i emporta’t a casa els plats precuinats més saborosos amb un descompte del 10% amb la Targeta Dinàmica, només del 17 al 30 de maig. Ja no cal estar hores als fogons per menjar bé: vine a River i aprofita!

-10% en Xarcuteria

Una de les seccions destacades de River és la xarcuteria, on presumim de poder oferir els millors productes com pernils ibèrics, cuixes i pits de gall dindi de primera qualitat, lloms i fins i tot salmons. I del 17 al 30 de maig podràs gaudir d’un 15% de descompte a totes les compres que facis a aquesta secció, només amb la Targeta Dinàmica.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.