• Visita

-10% en Carnisseria

A què esperes per venir a buscar els teus talls preferits de pollastre, porc, xai o bou? amb la Targeta Dinàmica del 15 de novembre fins al 2 de desembre podràs gaudir d’un 10% de descompte a la Carnisseria del nostre Centre Comercial.

-10% en Perfumeria

Busques alguna colònia o perfum especial? A River en tenim una gran gamma per ell i ella. I a més a més de l’1 al 18 de novembre podràs gaudir d’un 10% de descompte amb la teva Targeta Dinàmica.

-15% en Articles de viatge

Si ets un rodamón com nosaltres sabràs que qualsevol època és bona per sortir d’Andorra i anar a una nova aventura. I que millor que portar un equipatge nou? Per això del 15 al 30 de novembre amb la teva Targeta Dinàmica t’oferim un 15% de descompte en tots els articles de Viatge.

-10% en Formatges

A la cremeria de River t’esperen alguns dels millors formatges d’Espanya i França: frescos, semicurats i curats, ideals per degustar-los en les situacions més variades. Aprofita’t del 10% de descompte que t’oferim en tota la secció fins al 18 de novembre amb la Targeta Dinàmica.

-10% en Petit electrodomèstics

Vine al nostre Centre Comercial, a la primera planta, i aprofita el 10% de descompte que t’oferim amb la Targeta Dinàmica en la secció de Petits Electrodomèstics del 15 al 30 de novembre.

-15% en Guarniments de nadal

Comença a preparar casa teva per un Nadal màgic: omple-la de color! Gaudeix d’un 15% de descompte en guarniments de Nadal de l’1 de novembre al 16 de desembre amb la teva Targeta Dinàmica.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.