• Visita

-15% en Papereria

A tots els nens els encanta escollir el material escolar per al pròxim curs! Encara no ho tens tot? No esperis més i gaudeix dels nostres preus irresistibles amb un 15% de descompte en Papereria del 16 d’agost fins al 16 de setembre!

-15% en Automòbil

Per qualsevol recanvi que necessitis pel teu cotxe vine a River, on trobaràs una gran selecció de productes per a l’embelliment del teu automòbil. A més a més del 13 al 30 de setembre, amb la Targeta Dinàmica, obtindràs un 15% de descompte en tota la secció.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.