• Visita

-15% en Joieria

Llueix nous complements! De l’1 al 30 d’abril amb la teva Targeta Dinàmica tindràs un 15% de descompte en tota la joieria. A River trobaràs el complement perfecte que necessites.

-20% en Peixateria

De l’1 al 14 d’abril no et faltarà cap raó per venir a buscar tot el peix i marisc que desitgis a River. Saps perquè? Perquè durant aquests dies amb la Targeta Dinàmica rebràs un 20% a la nostra peixateria.

-10% en Congelats

Mai tens temps de cuinar? No et preocupis perquè del 15 al 28 d’abril podràs omplir la teva nevera amb productes congelats, com verdures, pizzes, plats precuinats i gelats. Amb la teva Targeta Dinàmica et farem un 10% de descompte.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.