-20% en Peixateria

Del 29 de març al 15 d’abril no et faltarà cap raó per venir a buscar tot el peix i marisc que desitgis a River. Saps perquè? Perquè durant aquesta quinzena amb la Targeta Dinàmica rebràs un 20% a la nostra peixateria.

-20% en Viatges

Arriba la primavera i ja estem pensant en les vacances d’estiu i les escapades de caps de setmana, oi? Perquè puguis gaudir de maleta nova aquesta temporada, del 29 de març al 15 d’abril River t’ofereix un 20% de descompte amb la Targeta Dinàmica en tots els articles de viatge.

-10% en Congelats

Mai tens temps de cuinar? No et preocupis perquè del 16 al 30 d’abril podràs omplir la teva nevera amb productes congelats, com verdures, pizzes, plats precuinats i gelats. Amb la teva Targeta Dinàmica et farem un 10% de descompte.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.