• Visita

-15% en Guarniments de nadal

Prepara casa teva per un Nadal màgic: omple-la de color! Gaudeix d’un 15% de descompte en guarniments de Nadal fins al 16 de desembre amb la teva Targeta Dinàmica.

-15% en Joieria

Estàs buscant un regal especial? A la nostra joieria tenim tot el que necessites! Del 17 al 31 de desembre, gaudeix d’un 15% de descompte! Vine i aprofita!

-20% en Peixateria

Aquestes festes et donem una raó de més per gaudir de tot el marisc i peix fresc, saps quina és? Del 13 al 31 de desembre gaudeix d’un 20% de descompte en tota la secció amb la Targeta Dinàmica.

-20% en Fleca

Aquest Nadal que no et falti pa a la taula! Per això a la nostra Fleca, amb la Targeta Dinàmica del 13 al 31 de desembre et farem un 20% de descompte. Trobaràs pans, pastes i pastissos per tota la família!

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.