
Les torrades, ideal per a un esmorzar i berenar diferent, saludable i saborós
Esmorzes o berenes cada dia el mateix? Prova amb les torrades!
Resulta una mica curiós com sovint detestem repetir menjar o sopar dos dies consecutius, mentre que amb l’esmorzar o el berenar no passa el mateix i gairebé sempre són àpats similars cada dia. Tot i això, la realitat pot ser ben diferent, ja que disposem d’infinites opcions per variar més enllà del clàssic galetes o cereals ensucrats amb llet, opció per altra banda poc saludable. Hi ha torrades de tot tipus i admeten la combinació amb qualsevol tipus d’ingredient, així que no tinguis por a innovar.
Sens dubte, són la millor solució per preparar un àpat en un tres i no res, amb una versatilitat que permeten elaborar-les sigui amb ingredients dolços o salats, oferint possibilitats saludables i saboroses. I, com dèiem, diferents cada dia. Hi pot haver res millor?
El que és important, perquè siguin saludables, és escollir bé el pa i duu a terme un bon procés de torrat, com el que trobaràs als diferents punts Granier Bakery & Coffee d’Andorra, un d’ells situat al nostre mateix Centre Comercial, a Sant Julià de Lòria.
Amb què combinar aquest ingredient?
Primer de tot, podríem dividir en si les volem dolces o salades, però també si volem ingredients sencers o preferim untar el pa amb altres productes. Després, també serà fonamental què els hi posem a sobre, ja que no és el mateix mantega i melmelada que una crema de pebrots i pernil.
Si en busques de dolces, poden ser amb base de fruites fresques, cremes de fruits secs, de cacau, confitures… Per altra banda, si les prefereixes salades, tens diverses opcions amb ous, fumats, verdures, formatges, embotits… O pots untar la teva torrada amb cremes de llegums com l’hummus, el guacamole, el mutàbal o altres cremes a base de verdures o hortalisses. Si busques noves idees, a continuació t’oferim unes propostes a partir de les quals pots fer volar la teva imaginació i crear les teves, perfectes per esmorzar o berenar:
- Combina-les amb salmó, cogombre i formatge. Al tàndem ideal de formatge cremós i salmó fumat, afegim una mica de cogombre i ceba morada per donar-li un toc especial i únic.
- Prova amb crema de cacauet i també amb fruita. Com una alternativa a les melmelades, confitures o xocolata, la combinació de la crema de cacauet amb fruita proporciona una gran combinació de sabors. Per exemple, per què no amb plàtan i poma? Atreveix-te a innovar.
- Torrades amb ou, amb bacó i amb espinacs. En un esmorzar, la combinació d’ou i bacó és un tot un clàssic, i si l’afegim espinacs frescos com a llit tindrem una torrada saborosíssima! No et deixarà indiferent.
- Torrades amb hummus, nous i magrana. L’hummus és ideal, ja sigui per esmorzar com per berenar, pel seu valor nutricional. El podem afegir amb nous i uns grans de magrana, que donaran un toc únic a la nostra torrada i també un toc àcid que et sorprendrà.
- Torrades amb formatge i amb pera. La barreja de qualsevol formatge, sobretot els de tipus cremós, amb fruita, és sempre deliciosa, aconseguint un àpat saciant, deliciós i saludable. En aquesta opció, escollim peres amb una mica de canyella i una suau caramel·lització ràpida amb la paella. Podem afegir uns fruits secs de manera de topping. Increïble i fàcil!
- Torrades amb alvocat, amb bacallà fumat i amb espàrrecs bladers. En aquesta opció, la nostra recomanació és tallar els espàrrecs aconseguint cintes que saltejarem lleugerament a la paella o planxa. Posarem les cintes sobre el bacallà i l’alvocat, aquest prèviament picat amb suc de llimona, oli d’oliva i herbes aromàtiques per obtenir-lo com crema. La barreja de sabors serà més que ideal.