
Barquitas™ “Tortillas” set capes
Prova aquests ‘tacos’ de vedella amb capes i capes d’ingredients. La recepta es de la marca “Old El Paso” i els ingredients els pots trobar a River Centre Comercial.
- A punt en 40 minuts
- 4 Racions.
Ingredients:
‘Tacos’
• 1 cullerada d’oli vegetal
• 450 g. de carn de vedella picada
• 1 Kit per a Tacos amb Barquitas™ d’Old El Paso
• 150 ml d’aigua
Guarnició
• 1 llauna (435 g) de Refried Beans d’Old El Paso™ (escalfada)
• 150 ml de crema agra
• 170 g de guacamole envasat
• 115 g de formatge cheddar (ratllat)
• 1 cabdell d’enciam (tallat en juliana)
Instruccions
- Escalfar l’oli en una paella antiadherent gran a foc mitjà. Afegir la carn de vedella picada i coure durant 8-10 minuts fins que estigui ben daurada.
- Incorporar l’assaonador (del Kit) i l’aigua. Portar a ebullició i després reduir el foc i coure a foc lent durant 10 minuts, remenant de tant en tant, fins que s’espesseixi.
- Escalfar els ‘tacos’ segons les instruccions de l’envàs. Repartir la barreja de carn entre els ‘tacos’ i cobrir amb algunes mongetes refregides, crema agra, guacamole, formatge cheddar ratllat, enciam i un toc de salsa de ‘taco’ (del Kit). Serviu-ho immediatament.