Philips. Imatge vibrant. Moviment suau. Llum màgica

A River t’espera la Philips Android TV HDR 4K UHD

Gaudeix del mundial amb les televisions que t’ofereix River. Coneixes aquesta Philips que farà que gaudeixis cada partit de futbol com si estiguessis a la llotja.

Philips
River Andorra · F400099215 FIL global 001

Dissenyat amb la màgica tecnologia Amblilight exclusiva de Philips.

Gràcies a Philips Ambilight, cada moviment se sent més a prop. Els LED intel·ligents al voltant de les vores del televisor responen a l’acció en pantalla i emeten una captivadora llum envoltant. Si proves aquesta tecnologia una vegada, et preguntaràs com has pogut gaudir de la televisió sense ella.

River Andorra · F400099139 FIL global 001

Visió i so cinematogràfics per a tu. Dolby Vision i Dolby Atmos

La compatibilitat amb els formats de so i vídeo d’alta qualitat de Dolby garanteix que el contingut HDR ofereixi un acabat visual i sonor magnífics. Gaudiràs d’una imatge que reflecteix les intencions originals del director, així com d’un so ampli amb una claredat i profunditat reals.

River Andorra · F400099142 FIL global 001

Senzillament intel·ligent. Amb toda la potència d’Android TV.

El teu Android TV de Philips t’ofereix el contingut que vols quan el vols. Pots personalitzar la pantalla d’inici per a mostrar les teves aplicacions favorites, la qual cosa et facilitarà la reproducció de les pel·lícules i els programes que t’encanten. També pots reproduir-los des d’on els vas deixar.