Xarcuteria · Formatgeria

River Centre Comercial ha obert la seva nova xarcuteria · formatgeria, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria.

Nova xarcuteria

L’espai

Després d’una profunda remodelació de l’espai, aquesta nova xarcuteria · formatgeria compta amb 100 m2, distribuïts entre sala de vendes i diferents zones on el client podrà gaudir d’una nova experiència de compra.

Tabla
Formatges

Assortiment variat i de qualitat

La xarcuteria disposa d’una àmplia selecció de productes de pernil cuit, gall dindi, embotits tradicionals cuits i curats, gran varietat d’ibèrics, especialitats i una curada selecció de patés. Tots aquests de les millors marques del mercat, de proximitat i del nostre país. A més, tots els articles de la xarcuteria són sense gluten, amb una qualitat excel·lent i garantint sempre la seva traçabilitat i el millor preu.

Pel que fa a la formatgeria, compta amb un gran assortiment de formatges, amb una selecció de les millors especialitats de diferents països així com les IGP més reconegudes. Pasta tova, semi curats, curats, reserves, formatges en diferents textures i sempre amb la millor qualitat preu.

Digitalització al servei del client

El client podrà realitzar la seva compra tant al taulell com també a l’espai de lliure servei, on trobarà els articles de xarcuteria llescada i formatge fraccionat preparats i tallats diàriament a l’obrador.

Aquesta nova xarcuteria · formatgeria és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial com a punt de venda amb el més ampli assortiment i els millors preus en productes frescos d’Andorra.

ALTRES SECCIONS DE PRODUCTES FRESCOS

Carnisseria
Fruteria
Granier
River Andorra · ecoriver peq
Peixateria gran