Ofertes a River

Has vist tot el que hem preparat per a tu en River? Tenim mes ple de ofertes i promocions per a facilitar-te el dia a dia

VOLS GUANYAR UN TALONARI DE 500€? A RIVER PREMIEM LA TEVA FIDELITAT. QUANTES MÉS VEGADES I MÉS QUANTITAT COMPRIS, MÉS OPCIONS DE GUANYAR TENS!

PER CADA COMPRA DE 50€, PRESENTANT LA TEVA TARGETA CLIENT RIVER, REBRÀS UNA BUTLLETA PER A PARTICIPAR AL SORTEIG DE 40 PREMIS DE 500€. OMPLE LA TEVA BUTLLETA I DIPOSITA-LA A L’URNA.

DEL 22 DE SETEMBRE FINS AL 15 D’OCTUBRE TENS L’OPORTUNITAT DE PARTICIPAR EN LA PROMOCIÓ.  DIUMENGE 16 D’OCTUBRE ES FARÀ EL SORTEIG.

VINE A RIVER I DESCOBREIX LES MILLORS OFERTES EN ALIMENTACIÓ, PRODUCTES ECOLÒGICS, BEGUDES, DROGUERIA, PERFUMERIA, PETITS ELECTRODOMÈSTICS, ELECTRÒNICA I MOLTS MÉS. NO ESPERIS MÉS!

EL DILLUNS 17 D’OCTUBRE DEL 2022 PUBLICAREM ELS GUANYADORS DELS 40 PREMIS DE 500 € (50 XECS DE 10€)

Premi Fidelitat

Ofertes vàlides fins a data de finalització de cada oferta, veure a la promoció. Excepte error tipogràfic o fi d’existències.
No venem begudes alcohòliques a menors. Oferta destinada al consumidor final.
Les fotografies són informatives, poden no correspondre amb el producte final.
Amb la Targeta Client t’oferim descomptes diferents, promocions exclusives i rebaixes privades. També rebràs informació i notícies abans que les altres persones. Gaudeix d’un 3% de descompte exclusiu a les benzineres.
A més a més si tens la Targeta Client crèdit podràs gaudir de beneficis extres com: finançament a 12 mesos amb 0% d’interès, pagar amb la targeta i tenir un extracte detallat de les teves compres.